Tanácsadás a matrica használatához

 

Közvetlenül a matrica használata előtt nem fogyasszon kávét. Igyekezzen a fehér fogyókúra minél szigorúbb betartására a fehérítő kúra teljes ideje alatt. Amennyiben a kávét nem tudja teljesen kizárni, vagy legalább korlátozni, fogyassza a lehető legtávolabbi időpontban a matrica felhelyezéséhez viszonyítva.

 

Használja a matricát este, amikor is a fogak fehérítése a legalkalmasabb. Ezzel az előző pont is teljesül – ne igyon kávét közvetlenül a felhelyezés előtt vagy után.

 

Közvetlenül a matrica felhelyezése előtt ne mosson fogat. Reggel természetesen mosson fogat, akár a nap folyamán is, de ne tegye közvetlenül a felhelyezés előtt. A fogmosás legkorábban a matrica felhelyezése után 10 perccel lehetséges.

 

Használat előtt igyon egy pohár tiszta vizet, hogy lemossa a fog új lepedékeit, vagy elszíneződéseit.

 

A matrica használata előtt szárítsa meg fogait az ujjaival. Törölje le róluk a nyálat, hogy a matrica a száraz fogakra kerüljön.

 

Ragassza fel a matricát fokozatosan és körmével egyenesítse ki, nyomkodja a fogközökbe.

 

Ne ragassza a matricát az ínyére. Körmével húzza le a matricát az ínyéről és hagyja , hogy hasson.

 

Ha a fehérítő kúra során fokozott fogérzékenységet tapasztal, próbálja nem behajtani a matricát (főleg a felsőt), hagyjon kis „túllógó“ részt. Fontos, hogy a fogait az egyedüli látható, elülső részükön fehérítse. Tudjon meg többet a fogérzékenységről blogunkon az előző mondatokban feltüntetett linkek valamelyikére kattintva.

 

A matrica levételét követően azonnal öblítse ki száját és fogait langyos vízzel, a fogakon maradt fehérítő zselé eltávolításához használhat vizes fogkefét is.

 

A fehérítő kúra során használjon Crest fogkrémeket, ill. egy Ön által választott Crest fogkrémet

 

A Crest fogkrémek hosszútávú használatával biztosíthatja a fogak fehérségének hosszútávú megőrzését.

 

Amennyiben tudni szeretné hogyan legyenek fogai tökéletesen egészségesek és fehérek hosszú ideig, olvasson utána blogunkon.


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása