A Crest fehérítő matricák használata egészen egyszerű amire bárki képes. Fogaira reggel azonnal felhelyezheti, amikor munkába készülődik, tévénézés, telefonálás vagy akár zuhanyozás közben is. Az Advanced seal technológiájú matricák felhelyezésénél akár ehet és ihat is. A matricák felhelyezésének legalkalmasabb ideje délután vagy kora este, mivel közvetlenül a matricák használata előtt nem szabad fogat mosni. Esti felhelyezésüket ajánljuk és felhelyezésük után legkorábban 10 perccel fogat kellene mosni.

 

A Crest fehérítő matricák használata

 

A Crest matricák felhelyezése

 

Első lépés - húzza le a matricát:

- A legjobb eredmény érdekében nem ajánlott a fehérítő matrica felhelyezése előtti közvetlen fogmosás.

- Nyissa ki a lefóliázott csomagolást és húzza ki a fehérítő matricát.

- Húzza le a matricáról az átlátszó fóliát.

 

Második lépés - felhelyezés:

- Helyezze a matrica zselés oldalát a fogakra.A Crest fehérítő matricák használata egészen egyszerű amire bárki képes. Fogaira reggel azonnal felhelyezheti, amikor munkába készülődik, tévénézés, telefonálás vagy akár zuhanyozás közben is.

- Igazítsa a matricát az íny széléhez és finoman nyomja a fogakhoz, hogy az illeszkedés minél jobb legyen.

- A matrica fennmaradó részét hajtsa a fogak mögé.

 

Harmadik lépés - villantsa meg új fehér mosolyát:

- Hagyja hatni a meghatározott ideig.

- Húzza le és dobja ki a matricát.

- Amennyiben a fogakon marad zselé, törölje le és öblítse ki a száját.

 

 

A fehérítő matricák összevetése

 

Részletesebb információkat beleértve a Crest fehérítő matricák összehasonlítását az Összehasonlítás oldalon talál.

 

Tanácsok a matricák használatához

 

  • Közvetlenül a matricák felhelyezése előtt ne mosson fogat. A fehérítő matricákat lefekvés előtt a fogmosást megelőzően helyezze fel. Így csökkentheti a fogak érzékenységének kockázatát és éjjel a fogak nyitott mikrocsatornáiba nem fognak újabb étel és ételszínezékek rakódni, mivel éjjel Ön nem eszik én nem iszik.
  • A fehérítő matricák fehérítő hatásának erősítése érdekében valamint az Ön fehér mosolyának megőrzéséért használja a Crest 3D White Brilliance fogkrémet.
  • A Crest fehérítő matricák hasonló összetevőket tartalmaznak, mint amelyeket fogorvosok alkalmaznak a fogak fehérítésénél, így Ön biztos lehet a fehérítés biztonságosságában ráadásul otthona kényelméből. Fehérítés során az érzékeny fogú személyeknél fokozott érzékenység jelentkezhet. Ez csak egy mellékhatás, amely a matricák levétele után azonnal megszűnik és egyáltalán nem káros. Amennyiben a fogak Crest matricákkal történő fehérítése során fokozott érzékenységet észlel, ajánlott a Crest 3D White SENSITIVE WHITENING soothing mineral érzékeny fogakra szánt fogkrém használata az Ön fehér fogainak kiegészítő ápolásaként a klasszikus fogkrém helyett. Érzékenység esetén tartson 1-2 nap szünetet és ezután folytassa a használatot.
  • A fehérítő matricák használatát követően szappannal mosson kezet. Kerülje a matricákon lévő zselé szembe kerülését. Kerülje a matricákon lévő zselé ruhákra és textíliákra kerülését. A ruhákon foltot hagyhat.
  • A csomagoláson feltüntetett szavatossági idő végéig használja.
  • Tartsa szobahőmérsékleten.

 

Ezek csak általános tanácsok a matricák használatát illetően. Részletesebb tanácsokat és részletezett útmutatót a Tanácsok a matricák használatához oldalon olvashat.

 

matricát vásárlás


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása