A CREST márka, melyet az amerikai óriás Procter & Gamble alkotott meg, újító a foghigiénia területén már 1955 óta és ezen területen az Amerikai Egyesült Államok piacának vezető terméke már több mint 45 éve. Éppen a Crest volt a világ első márkája, amely még 1956-ban kifejlesztett egy fluorid tartalmú fogkrémet és ezzel megakadályozta a fogszuvasodás járványának további terjedését, ami a háború utáni időszakban az USA-t és az egész világot fenyegette.

 

 Ma a CREST a leghitelesebb márka a foghigiénia területén az USA-ban és termékeit az Amerikai Fogászok Szövetsége (American Dental Association) is elismeri és ajánlja.

Ma a CREST a leghitelesebb márka a foghigiénia területén az USA-ban és termékeit az Amerikai Fogászok Szövetsége (American Dental Association) is elismeri és ajánlja.

 

Az USA-ban mindenki ismeri a Crest márkát. Nálunk kevésbé ismert, de viszonylag nagy népszerűségnek örvend. A Crest márka termékei a konkurens szájhigiéniai termékekkel szemben egyértelműen a legjobbak és leghatékonyabbak.

 

 

Elismert fogfehérítés s Crest termékekkel

 

A márka kínálatába elsősorban a rendkívül népszerű fehérítő matricák tartoznak, melyek arcára varázsolják az áhított fehér mosolyt. Valóban tökéletesen fehérítenek, amiről a Crest matricák rendszeres használóinak milliói is tanúskodnak világszerte, a millió pozitív visszajelzés, a szlovák és cseh vásárlók ezreinek hiteles pozitív visszajelzései és ma már egyre több magyar ügyfelünk visszajelzése is.

 

További termékeink a fogkrémek, melyeket az USA-ban a fogkrémek magasabb kategóriájának tartanak. Ezek nem olcsó, bárkinek szánt fogkrémek. Magas minőségű fogkrémek tudományosan alátámasztott és a felhasználók által hitelesített eredményességgel. Ne feledkezzünk meg a Crest szájvizekről, fogzselékről vagy fogselymekről sem.

 A márka kínálatába elsősorban a rendkívül népszerű fehérítő matricák tartoznak, melyek arcára varázsolják az áhított fehér mosolyt.

 

A Crest az egyik legelismertebb és legnagyobb világcég, a Procter & Gamble termékeinek egyike. Ez a cég termékek milliárdjait gyártotta le és adta el és legalább 5 ezek közül az Ön otthonában is megtalálható. Repertoárjába tartozik például a Gillete, Always, Braun, Oral-B, Pampers, Duracell, Lenor, Pringles, Olay, Wella, Pantene, Tide, Ariel, Head&Shoulders és sok más világszerte ismert márka. Továbbra is azt kérdezi milyen márka ez és komolyan vehető-e? Mostanra már világos lehet ez a kérdés. Azok, akik jártak az USA-ban még többet tudnak erről. Ott szinte mindenkinek fehér a foga, ami elsősorban a Crest márka meglétének köszönhető. A fogfehérítő matricákat már az USA lakosságának 70%-a használta 17-55 éves korig. Ez egy hihetetlen jelenség és hosszú ideje Amerika része, része a lakosság mindennapi fogápolásának.

 

A Crest matricák már 2001-től a piacon vannak, ami ezen szöveg írásának idejében annyit jelent, hogy mintegy 18 éves történetre tekintenek vissza ennek keretén belül pedig hosszú éves kutatásokra és a fehérítő tulajdonságok valamint a biztonságos fogfehérítés javítására is. Egyike azon kevés otthoni fogfehérítő termékeknek, melyek valóban máködnek. Ennek köszönhetően több millió ember kedveli és használja világszerte.

 

A Crest márka története

 

1940-ben kezdte meg a Procter & Gamble kutatását, melynek célja az volt, hogy rátaláljanak a fogkrémekhez alkalmas azon összetevőkre, melyek csökkentenék a fogszuvasodást. Akkoriban a fogszuvasodás az amerikaiak leggyakoribb egészségügyi problémáinak egyike volt.

 

1950-ben a Procter & Gambler-nél megalakult projektcsapat élén Dr. Joseph Muhler-el az Indiana Egyetemről, melynek feladata az új fluorid tartalmú fogkrém kifejlesztése és tesztelése volt. A tanulmány érdekfeszítő eredményeket hozott. A fogszuvasodás gyakoriság a 6-16 éves gyerekeknél hihetetlen 49 %-al csökkent, a felnőtteknél pedig szintén hasonló arányban. A Procter & Gambler ezen hatalmas sikere után a tudósok rengeteg kutatást és tesztet indítottak és az őj Crest márkájú fogkrém 1955-ben először piacra került. Azonnal a piacra vitel utáni évben, 1956-ban megkezdődött a márka országos terjesztése. A Crest volt az első márka a világon, amely a fogszuvasodás elleni harcban hatékony eszközt fejlesztett ki.

 A Crest volt az első márka a világon, amely a fogszuvasodás elleni harcban hatékony eszközt fejlesztett ki.

 

1960-ban az Amerikai Fogászok Szövetsége (American Dental Association) megerősítette, hogy a Crest hatékonyan csökkenti a fogszuvasodás kialakulását.

 

1962-ben a Crest a legkellendőbb fogkrém lett az USA-ban.

 

A Crest termékek sikerei

 

  • Az Amerikai Fogászok Szövetségének 1960-as elismerését követő két éven belül a Crest termékek eladása mintegy megháromszorozódott és azóta a CREST az Egyesült Államok egyedüli 1 számú terméke a foghigiénia területén.
  • 1976-ban az Amerikai Kémiai Társaság (American Chemical Society) a Crest fluorid tartalmú fogkrémeket az elmúlt 100 év száz legnagyobb felfedezései közé sorolta.
  • A CREST PRO-HEALTH hat különböző fogprobléma elleni védelemért kapott elismerő pecsétet: szájüreg védelme, ínygyulladás, dentális plakk, fogérzékenység csökkentése, elszíneződések és lerakódások, kellemetlen szájszag.

 

 

A Crest matricák és fogkrémek díjazásai

A Crest 3D White Professional Effects fogfehérítő matrica a legkedveltebb változat az új Crest 3D White szériából.

 

3D White Professional Effects fehérítő matricák

 

Az amerikai 2010- es  Shape of Beauty Awards győztese a legjobb, a világpiacon szabadon hozzáférhető fogfehérítő termék kategóriában. 

Az Allure magazin az olvasók szavazatai alapján 2013-ban a drogériák legjobb fogfehérítő termékének kiáltotta ki a Professional Effects fehérítő matricákat.

 

A The Knot-ban 2012-ben ismét a legjobb fogfehérítő termékként értékelték a terméket a “BeautyAwards- Teeth Whitener” rangsorában.

  

A Shape of Beauty Awards 2010-es versenyének győztese legjobb piacon szabadon elérhető fogfehérítő termék kategóriában.

 

 

A Life & Style Beauty Awards 2010 nyertese - Leghasznosabb fogfehérítő termék cím nyertese.

 

A Vogue olvasói a Teen Vogue´s Reader´s Choice Awards 2010 felmérésén a Professional Effects fehérítő matricákat a legjobb fogfehérítő készítményként értékelték.

 

Az ismert BestCovery.com internetes oldal a fogfehérítés legjobb módszerének tartotta a matricákat.

 

A New Beauty éves NewBeauty Beauty Choice Awards felméréseben az otthoni fogfehérítés legmegbízhatóbb eszköze.

 

A Life & Style Beauty Awards 2011 versenyén a legjobb fogfehérítő matricák díj.

 

A "Szépészeti áttörés" címet 2010 márciusában szerezték meg a matricák, amikor a Real Simple show-ban a 23 külső emberi szépséget növelő legkedvezőbb módszer közé sorolták.

 

 

A Life & Style Beauty Awards 2011 versenyén a legjobb fogfehérítő matricák díj.

 

 

 

A Crest 3D White 1-hour EXPRESS fehérítő matricával ragyogóan fehér mosolyt ér el már egy óra fehérítés és egyetlen applikáció során!

 

 

3D White 2-hour Express fehérítő matricák

 

 Az ismert Shecky´s internetes közösség a szájhigiénia legjobb termékeként értékelte a 2-hour Express matricákat a Best Awards felmérés Szépség kategóriájában.

2011-ben a SHAPE magazin értékelése mint a legjobb fogfehérítő eszköz.

 

Az ismert Shecky´s internetes közösség a szájhigiénia legjobb termékeként értékelte a 2-hour Express matricákat a Best Awards felmérés Szépség kategóriájában.

 

 

A STAR újság felmérésében a 2-hour Express matricák 1. helyen végeztek 2011-ben a legjobb fogászati termék kategóriában.

 

 

A Grooming Awards felmérésen a legjobb fogfehérítő termék értékelés nyertese 2011-ben.

 

A közismert ELLE show-ban Genius Awards felmérésnek köszönhetően az USA fogászati higiénikusai által a leghatékonyabb fogfehérítő termékként ajánlott matricák.

 

A People Style Watch-ban a matricákat a 15 leginnovatívabb és legkülönlegesebb szépészeti termék közé sorolták.

 

 

 

 

 

Crest 3D White ENAMEL RENEWAL fehérítő fogkrém

Ragyogóbb mosoly már az első nap használat után, fehérebb fogak már az első hét után. A Crest 3D White LUXE DIAMOND STRONG fehérítő fogkrém segít visszanyerni a természetesen fehér mosolyát.

 

 

Az EBONY magazin legjobb fehérítő fogkrém díja a Beauty & Grooming Awards 2011-ben.Az EBONY magazin legjobb fehérítő fogkrém díja a Beauty & Grooming Awards 2011-ben.

 

A legjobb szájhigiéniai termék címet a fogkrém a 2011 TotalBeauty.com Awards-on szerezte.

 

 

 

 

Crest 3D White Vivid fehérítő fogkrém

A Crest 3D White Radiant Mint fehérítő fogkrém (egykori Vivid fogkrém) segít visszanyerni a természetesen fehér mosolyát.

 

A Marie Claire magazin azon TOP 25 termék közé sorolta, melyektől megváltozik az élete.

A Marie Claire magazin azon TOP 25 termék közé sorolta, melyektől megváltozik az élete.

 

 

 

 

 

matricát vásárlás


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása