A Crest fehérítő matricák hasonló összetevőket tartalmaznak mint amelyeket a fogorvosok használnak a professzionális fogfehérítésnél. A Crest matricákat úgy tervezték, hogy a fehérítő anyagok a fehérítés teljes tartama alatt érintkezzenek a fogakkal. A fehérítő gél gyakorlatilag egyáltalán nem keveredik a nyállal. Ez is egyike az előnyeinek a konkurens otthoni fogfehérítő termékekkel szemben. 

 

 Használatuk az átlagos egészséges fogsor számára teljesen biztonságos. Fogai a fehérítő kúra után is olyan egészségesek lesznek mint a fehérítést megelőzően. Mi több, végre gyönyörű fehérek lesznek. A matricák klinikailag teszteltek és nincsenek negatív hatással a fogzománcra, amit az Amerikai Fogászok Szövetsége is megerősített, és amely csak ajánlani tudja őket az otthoni fogfehérítéshez. A Crest fehérítő matricákat egész Amerika és több millióan használják világszerte már 16 éve.

A Crest fehérítő matricák hasonló összetevőket tartalmaznak mint amelyeket a fogorvosok használnak a professzionális fogfehérítésnél.

A fogak hagyományos fogkrémmel való tisztítása csak a felületi szennyeződéseket távolítja el. A Crest fogfehérítő matricák viszont a fogzománc alatti elsárgult mikro-szennyeződésekre is hatnak. Így megszabadulhat fogai sárgás árnyalatától és gyönyörű fehérré varázsolhatja őket. Az eredmény már 3-5 nap után látható. Az előírt használati idő után fogai professzionálisan kifehérednek. Hasonló eredményért a fogorvosnál 100.000 de akár 200.000 Ft-ot is elkérhetnek, miért fizetne hát többet, ha ugyanazt az eredményt érheti el otthona kényelmében. A Crest matricákat az Amerikai Fogászok Szövetsége és számos fogorvos, szervezet elismeri. Számos alkalommal nyerték el különböző szakmai szervezet díjait, de a nyilvánosság is a fogfehérítés legjobb módjaként értékelte. A díjak tömör áttekintését megtalálja a A Crest márkáról oldalon.

 

Amennyiben többet szeretne megtudni a matricák használatáról, arról hogyan ragassza fel őket és hasonlók, kattintson a Használat oldalra. A matricák használata valóban egyszerű és nem kellemetlen. Fogfehérítés során nyugodtan nézheti a televíziót, ülhet a számítógép mögött vagy egyszerűen csak pihenhet. Azon matricák, melyek rendelkeznek az Advanced Sealt erős rögzítés technológiával, akár zuhanyozhat vagy ehet és ihat is a fehérítés alatt. EZ valóban egyszerű. Otthona kényelméből a kórházi fehérítés árának töredékéért érheti el a valódi professzionális fehérítő hatást és élvezni a kívánt ragyogó mosolyt.

 
 
   

 


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása