Crest fogfehérítő tapasz

 

A fogfehérítő tapasz használata világszerte a legközkedveltebb fogfehérítő eljárás. Nem csupán egy szokásos olcsó fogfehérítő készítményről van szó j, amelyik hófehér fogakat ígérget. Itt egy valóban minőségi készítményről beszélünk, amelyik garantálja a fogak kimondottan biztonságos kifehérítését. A Crest fogfehérítő tapasz használatával kapcsolatban még soha nem érkezett elégedetlen klienstől származó visszajelzés. Világszerte több mint 35 millió.

 

Crest fogfehérítő tapasz felhasználót tartanak nyilván. A tapaszok házi használatra vannak kialakítva. Fokozatosan fehérít, egy hosszabb, többnapos (10. 14. 20 és hasonló) időtartamon belül. Ez a fokozatos fogfehérítés aránylag hatásosabbnak és mindenképpen biztonságosabbnak mondható, mint egy egyszeri, például kétórás kezelés a fogásznál. A tapaszt egyszerűen felragasztja a fogaira, legjobb este, majd egy bizonyos ideig (általában 30 percig) hagyja hatni. Végül a fogakról eltávolítja, fogat mos, hogy a gél maradékait eltávolítsa - és a fogak már kezdenek fehérebbek lenni. A fehérítő eljárás időtartamára ajánlatos betartani az ún. fehér diétát - ami annyit jelent, hogy kerüli a színezett italok és élelmiszerek fogyasztását, amik részben gátolhatják a fehérítő folyamatot.

 

Legnépszerűbb fogfehérítő tapasz a világon

 

Minden egyes fehérítés alkalmával ártalmatlan mellékhatásként jelentkezhet a fogak nagyobb szintű érzékenysége. Ez csak egy időszakos reakció. A Crest tapasszal történő fehérítéskor ez a reakció valóban csupán minimális és az esetek többségében fel sem lép. Ha mégis, akkor ajánlatos pár napra kerülni a forró és a jeges italok fogyasztását, esetleg ha az érzékenység kibírhatatlan mértékben jelentkezne, kihagyni a fehérítést 1-2 napra. A Crest tapasszal végzett fehérítés viszont legtöbb egyénnél fájdalommentesen, a fogak érzékenységének növekedése nélkül zajlik le. Ez viszont egyénileg eltérő lehet, mivel mindenki más és más.

Crest fogfehérítő tapasz felhasználót tartanak nyilván. A tapaszok házi használatra vannak kialakítva.

Garantáljuk, hogy Ön a Crest tapasszal biztosan elégedett lesz. Fogai végre valóban fehérek lesznek, talán életében először. Ami eddig más fogfehérítő készítményekkel lehetetlennek tűnt, most végre valóra válhat, ráadásul teljesen egyszerűen és elérhető szintű áron.

 

 

matricát vásárlás


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása