Hogyan legyenek tökéletes fogaink

Mosson fogat naponta kétszer, vagy minden étkezés után a megfelelő technikával, minőségi fogkrémmel és jó fogkefével. Fontos ismerni a helyes fogmosás módszerét. Nem mindegy milyen módszert alkalmaz.

 

Fontos, hogy megfelelő fogkefét használjon. Nem minden fogkefe van csak pozitív hatással a fogsorra. Ne vásároljon több olcsó fogkefét a hypermarketben. Ezeknek a keféknek nincsenek lézerrel kialakított sörtéi és karcolják a fogzománcot és az ínyt is, felfedik a fognyakat, mindezt méginkább a helytelen fogmosás során. Vásároljon lézerrel kialakított sörtéjű Curaprox, Swissdent vagy hasonló fogkefét, vagy nyúljon mélyebben a zsebébe és vegyen elektromos szónikus fogkefét. Vegye viszont figyelembe, hogy az elektromos fogkefével való fogmosás technikája más, mint a manuális fogkefével.

 

Rendszeresen, legalább egyszer évente látogasson el a dentális higiéniára. Esetlegesen végeztessen homokfúvást, ami részlegesen eltávolítja a fogfelszínről az új külső elszíneződéseket. Homokfúvást ne végeztessen gyakrabban mint fél évente, hogy ne kerüljön sor a fogsor károsodására.

 

Használjon fogselymet és fogközi kefét. Ezen kiegészítők gyakorisága fogsorának és főleg ínyének aktuális állapotától függ, valamint a fogak elhelyezkedésétől és azok távolságától.

 Fontos, hogy megfelelő fogkefét használjon. Nem minden fogkefe van csak pozitív hatással a fogsorra. Ne vásároljon több olcsó fogkefét a hypermarketben.

Hetente egyszer használjon egycsomós fogkefét. Üljön le vele este a tévéhez és fogkrém nélkül csak vízzel alaposan tisztítsa meg a fognyakakat. Ez érvényes a fogak hátsó oldalára is. Így megszabadulhat a fogsoron megtelepedett fogkőtől így a baktériumoktól is, melyek gyulladásokat és az ezzel összefüggő fognyak szabaddá válását okozzák, továbbá fogérzékenységet, paradontózist, szuvasodást, stb..

 

Közvetlenül narancs, vagy egyéb citrus elfogyasztása vagy gyümölcslé ivása után ne mosson fogat, hogy ezen gyümölcsökben található savakat ne vigye át a többi fogra és ne terjessze ki jobban azok hatását a fogzománcra. Ezen savak marják a fogzománcot és károsítják a fogsort. Ezen felül növelik a fogak érzékenységét.

 

A citrus elfogyasztása után öblítse le fogait vízzel. Így legalább részben megszabadítja a szájüreget és a fogakat a gyümölcssavaktól és megakadályozza azok hatását a fogzománcra.

 

Kávé, coca cola, fekete tea vagy egyéb színező hatású italok elfogyasztása után mosson fogat vagy legalább öblítse le őket egy pohár vízzel. Ez a fehér diéta alapelveinek részleges érvényesítése.

 

Hogyan legyenek fehér és egészséges fogaink

 

És végezetül, a hosszantartóan szép fehérfogakért használjon Crest fogfehérítő matricát. Már az első használat után sugárzóan fehér árnyalatú fogsora lesz. Az, hogy milyen hosszan maradnak fehére a fogápolástól és életmódjától függ. Van akinél ez egy év, másoknál akár két év. A fehérítő hatás azonban mindenképpen megmutatkozik, mivel ez nem egy új ismeretlen termék, hanem az évek során az emberek által tesztelt márkás termék, amely már 15 éve van a piacon és millióan próbálták ki világszerte. Elégedett vásárlóink ajánlásai bizonyítékul szolgálnak a Crest matricák minőségére és hatékonyságára. A fogak fehérségének hosszantartó megóvása érdekében használjon Crest fogkrémeket hosszútávon.

 

Képzelje el az elégedettséget külsőjével kapcsolatosan, ha tökéletesen egészséges fehér fogai lesznek. Kezdje el az imént olvasott tanácsok alkalmazását és élje át Ön is az elégedettség és önbizalom érzését.


Fogfehérítő matrica Crest 3D White Professional Effects
-20%
TOP bestseller
40 db csomagban
20 napig
30-45 perc

Crest 3D White Professional Effects

39 900.00 Ft31 900.00 Ft

Raktáron

Crest 3D PROFESSIONAL White + fogfehérítő LED LIGHT lámpával
TOP termék
38 db csomagban
19 napig
1 óra
Crest 3D White SUPREME BRIGHT
TOP termék
42 db csomagban
21 napig
1 óra

Crest 3D White SUPREME BRIGHT

43 990.00 Ft

Raktáron

Crest Supreme fehérítő matricák feles csomagolása
-12%
42 db csomagban
30 perc naponta, 21 napig

1/2 csomagolá - SUPREME Professional

30 250.00 Ft26 500.00 Ft

Elfogyott


Még nem született hozzászólás.


 
 
 


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása