Advanced Seal – Strong Grip, No Slip technológia

 

Az erősebb tartás technológiája

 

A régebbi Advanced Seal kifejezést a 2013-as évig használták. Azóta az újabb Strong Grip, No Slip kifejezés használatos, melyet megtalálhat a Crest egyes fehérítő matricáinak csomagolásán.

 

Az erősebb tapadás technológiájáról van szó. Ennek köszönhetően a matricák erősebben tartanak a fogakon, nem csúszkálnak, nem mozognak amivel nagyobb kényelmet nyújtanak Önnek. Nem szükséges a különféle nyál és fehérítő zselé okozta elmozdulások miatt aggódnia. Ez azonban nem jelenti, hogy az ezzel a technológiával nem rendelkező matricák használhatatlanok. Ez nincs így. Van akit viszont zavarhat, hogy a matrica elmozdul a fogakon és nem marad teljesen pontosan a helyén a használat 30 perce alatt. Amennyiben ezzel a technológiával ellátott matricái vannak, a fehérítés során akár ihat vagy ehet is. Ha nem szükséges a használat során ennie, akkor természetesen ne egyen, hogy minden 100%-os legyen a fehérítő hatás akadályozása nélkül.

 

Advanced Seal – Strong Grip, No Slip technológia

 

Ezzel a technológiával nem minden Crest matrica rendelkezik. Ez valami plusz, egy pozitív dolog, mivel növeli a kényelmet a fehérítőkúra során és enyhén javítja a fehérítő hatást is, mert a zselé sokkal kevésbé érintkezik a nyállal, mint azoknál a matricáknál, amelyek nem rendelkeznek ezzel a technológiával. E-shopunk minden termékének leírásában feltüntettük, hogy rendelkeznek-e ezzel a technológiával vagy sem. Az összefoglalót megtalálhatja a Crest matricák áttekintő összehasonlító táblázatában.

 

 

matricát vásárlás


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása