A Crest márka termékeinek hitelességét és magas minőségét, valamint e-shopunk szolgáltatásainak megbízhatóságát az Arukereso.hu - Vásárlói ajánlással tanúsítvány bizonyítja, melyet vásárlóink pozitív tapasztalatainak köszönhetően nyertünk el. Vásárlóink ajánlásait és tapasztalatait itt olvashatja: A Crest fehérítő matricák vásárlóinak ajánlásai.

 

Hiteles e-shop vagyunk

 

E-shopunkban garantáltan csak az eredeti Crest fehérítő matricát közül válogathat. Valódi vásárlók ajánlásai hitelesítik, az Arukereso.hu portál pedig harmadik személyként ellenőrzi e-shopunkat. E-shopunkat valamint a Crest fehérítő matricákat jelenleg azon személyek 100%-a ajánlja, akik TÉNYELGESEN megvásárolták és használták a matricákat.

 

E-shopunkban garantáltan csak az eredeti Crest fehérítő matricát közül válogathat. Valódi vásárlók ajánlásai hitelesítik, az Arukereso.hu portál pedig harmadik személyként ellenőrzi e-shopunkat.

 

Nem vagyunk kezdők, még ha a magyar piacon egyelőre kevesebb ajánlással rendelkezünk, mint Szlovákiában vagy Csehországban. Már az Európai Unió 3 országában jelen vagyunk. Szlovákiában és Csehországban már több mint 7 éve, matricáinknak pedig már több mint 100.000 elégedett vásárlója van. Ezen vásárlók 99 %-a elégedettségét fejezte ki ajánlásában.

 

Mi is valójában az "Arukereso.hu Vásárlói ajánlással" rendszer?

Ebben a rendszerben kérdőíveket küldenek az adott e-shop valódi vásárlói részére, melyekben kifejezhetik elégedettségüket az e-shopban való vásárlást illetően. A kérdőíveket harmadik személy küldi (Arukereso.hu).

 

Mit takar a Hiteles vásárló?

Olyan ügyfél, aki valóban vásárolt az e-shopban és akinek az Arukereso.hu (harmadik személy) a megrendelést követő 10 napon belül kérdőívet küld a megadott e-mail címére az e-shopban való vásárlást illető véleményének kifejtéséhez.

 

Ki töltheti ki a "Arukereso.hu Vásárlói ajánlással" rendszerhez kötött ajánlást?

Csak azon ügyfél, aki az adott e-shopban valóban vásárolt. Az adott e-shopnak pedig rendelkeznie kell a heureka.sk kérdőívküldő rendszerrel, vagyis az e-shopnak engedélyeznie kell az Arukereso-nek bizonyos ellenőrzést. Az ajánlást minden vásárló kitöltheti, tehát az esetlegesen elégedetlen vásárlónak is jogában áll véleményt nyilvánítani. Ezért ezek az ajánlások nagyon objektívek.

 

Nálunk biztos lehet benne tehát, hogy minőségi és hatékony terméket vásárol. Garantáljuk, hogy minőségi ügyfélszolgálatot nyújtunk, hogy megrendelését nagyon hamar kézbesítjük valamint, hogy alaposan becsomagoljuk így sértetlenül érkezik meg Önhöz. Egyúttal garantáljuk, hogy kizárólag eredeti termékeket vásárol, nem pedig utánzatokat vagy hamisítványokat.


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása