Gyakran intézett kérdések

 

Az alábbi sorokban válaszokat találhat az alapvető és leggyakoribb kérdésekre, melyekkel találkozunk. Ezek csak alapok rövid magyarázattal. További válaszokat, tanácsokat, praktikákat vagy ajánlásokat a Crest matricákat tartalmazó küldeményéhez mellékelt bővebb tájékoztatónkban találhat.

 

FEHÉRÍTŐ HATÁS

 

Mennyi ideig maradnak fehérek a fogaim a fehérítés után?

Nem rövid távú hatásról van szó, amely egy hét után eltűnne. A fehérítő matrica azonos alapelven működik, mint a fogorvosok általi, professzionális fogfehérítés, tehát ugyanúgy hosszú távú hatást biztosít. Attól is függ, dohányzik-e, iszik-e kávét és hogyan törődik a fogaival. Fogai egy évvel a fehérítés után is garantáltan fehérebbek lesznek. Megfelelő törődés mellett azonban sokkal tovább is fehérebbek maradhatnak.  

 

Valóban működik?

Természetesen. Ezt a matrica több millió elégedett felhasználója bizonyítja az egész világon. A Procter & Gamble cég garantálja Önnek, hogy elégedett lesz az eredménnyel. A Crest matricák úgy vannak kifejlesztve, hogy alkalmazkodjanak a fogaihoz és a fehérítő gél megfelelő ideig érintkezzen a fogakkal és eljuthasson egészen a fogzománc alatt található mikro-foltokig. A fogorvosok által a professzionális fogfehérítés során alkalmazott fehérítő anyagok használata biztosítja a tökéletes fehérítést, amellyel Ön is elégedett lesz.

 

 

Mikor jelentkeznek az első eredmények?

Fogai már az első három-hat nap után fehérebbek lesznek. A fogfehérítés eredménye egyénenként változó, mivel mindenkinek különbözőek a szokásai, az életvitele és a genetikai előfeltételei. Ezért soha ne követelje tőlünk a választ arra a kérdésre, hogy melyik órában és percben jelentkezik majd a fehérítő hatás. Nem ismerjük a fogait, az életvitelét és a genetikáját sem, nem tudjuk, hogy becsületesen betartja-e a fehér diétát a fehérítés ideje alatt. Ne is akarja tudni, hány árnyalattal fehéríti ki a matrica a fogait, mivel mindenki más előfeltételekkel rendelkezik: ha valakinek nagyon sárgák a fogai, színük természetesen több árnyalattal világosabb lesz, ha pedig valakinek már a fehérítés előtt meglehetősen fehérek a fogai, kevesebb árnyalattal fehérednek ki a fogai, mint annak, akinek sárgák. Ha csak azért kérdezi ezeket a dolgokat, mert kételkedik benne, hogy valóban működnek-e a Crest matricák, mert a világ tele van pesszimistákkal, akik senkinek és semminek sem hisznek, olvassa el a vásárlóink értékeléseit, melyekben hatalmas százalékuk ajánlja a Crest matricákat. Ha a Crest matricák nem működnének, az emberek nem használnák őket ismételten és az interneten bizonyosan számos negatív visszajelzést találna. Nem is gyártanák őket ilyen régóta és nem lenne ennyire pozitív, hosszú távú hagyományuk az USA-ban. 

 

A matricák kifehérítik a töméseket és az elhalt fogakat is?

Nem, a fehérítő matricák, a többi, hagyományos fogfehérítő módszerhez hasonlóan csak az élő fogakat fehérítik ki. Nem fehérítik ki a fogprotéziseket, töméseket, hidakat, elhalt fogakat, stb.

 

Akkor is segít a matrica, ha tetraciklin okozta a fogak elszíneződését?

Sajnos, ebben az esetben a matrica nem nagyon segít.

 

Hogyan törődjek a kifehérített fogakkal?

A fogak fehérségének a lehető leghosszabb ideig való megőrzése érdekében ajánlott a Crest 3D Glamorous White fogkrém hosszú távú használata. A vevők kifejezetten dicsérik ezt a fogkrémet, amely az USA-ban is nagyon kedvelt. Eltávolítja az újonnan keletkezett lerakódásokat és a festékanyagokat a fogak felületéről és így meggátolja a fogak ismételt elszíneződését. Természetesen, a szájüreg egészsége érdekében előnyös a fogközi kefe, fogselyem és szájvíz naponta való használata. A Monthly Whitening Boost matrica is hozzájárul ahhoz, hogy a fogak a lehető leghosszabb ideig fehérek maradjanak. Ez a matrica kifejezetten a fogak kiegészítő fehérítésére, a fehér fogak megőrzésére és a fogakra újonnan lerakódott festékanyagok eltávolítására szolgál.

 

 

BIZTONSÁG

 

Bizonságosak a fogfehérítő matricák?

Igen. A Crest fogfehérítő matricák ugyanazokon az összetevőkön alapulnak, amelyeket a fogorvosok is használnak a professzionális fogfehérítés során. Intenzív tesztek bizonyították, hogy nincs semmilyen negatív hatásuk a fogakra és teljesen biztonságosak. Ha ez a termék nem lenne ártalmatlan a fogakra nézve, a főleg az USA-ban elterjedt Crest márka már rég tönkrement volna. Egy amerikai termékről van szó, amely szigorú biztonsági elvárásoknak tesz eleget, sok éve van forgalomban és több millió elégedett felhasználója van szerte a világon. Csak az USA-ban több mint 45 millió csomagolást adnak el évente. A Crest matricákat az Amerikai Fogászati szövetség és számos fogorvos is elismeri. A matricákat Procter & Gamble óriáscég gyártja, ami önmagáért beszél...

 

 

Használhatom a matricát terhesség alatt, vagy mialatt szoptatok?

Használhatja a matricát, de ajánlatos várni, amíg befejezi a szoptatást és csak azután elkezdeni a matrica használatát.

 

Mit tegyek, hogy ha a fehérítés közben lenyelem a gél egy részét?

Nem baj, nem történik semmi. Ha nagyon nagy mennyiségű gélt nyelt le, pillanatnyi rosszullét léphet fel, amely pár percen belül elmúlik. Nagy mennyiségű gél lenyelésének a kockázata azonban nem áll fenn.

 

Gyerekek is használhatják a matricát?

A Crest matricát 12 éven felüliek használhatják. 

 

HASZNÁLAT

 

Hogyan használjam a Crest matricát?

Minden megvásárolt Crest matrica csomagolásában konkrét és pontos, magyar nyelvű használati utasítást talál. Az általános utasításokat a Használat oldalon találja.

 

Miért nem kellene közvetlenül a matrica alkalmazása előtt fogat mosnom?

Azért nem ajánlott közvetlenül a matrica alkalmazása előtt fogat mosni, mivel ezzel növeli a fogérzékenység kockázatát. 

 

Moshatok fogat a matrica eltávolítása után?

Igen, akár azonnal. A lényeg, hogy közvetlenül az applikálása előtt ne mosson fogat. A matrica használata után eldöntheti, hogy máris, vagy csak később szeretne fogat mosni. Ez már csak Önöm múlik, nincs hatással a fogérzékenységre.

 

Mit tegyek, ha a fehérítés közben érzékennyé válnak a fogaim?

Ha nagyon érzékenyek a fogai, ajánlott 1-2 napra felfüggeszteni a matrica applikálását. A kihagyás után az érzékenységnek el kellene múlnia. Fogérzékenység esetén, puha fogkefe és érzékeny fogakra való fogkrém használata (például Crest 3D Whitening Therapy Sensitivity Care) ajánlott. Így minimalizálja az érzékenységét. A mi trükkünk a fogérzékenység megelőzésére: használja a matricát este, alvás előtt.

 

Néha fehér foltok maradnak a fogaimon a fehérítés után. Átmenetiek?

Igen, ezek a fehér foltok csak átmenetiek, pár óra múlva eltűnnek és nem károsak. Csak az emberek kis hányadánál, körülbelül 100-ból 1 esetben fordulnak elő.

 

Hány matrica-csomagolást használhatok egymás után?

Ez a matrica típusától függ. Többnyire egyáltalán nem szükséges több csomagolást használni egymás után, mivel már az első csomagolás felhasználása után is gyönyörű fehér fogai lesznek. Ha azonban ez mégsem lenne elegendő Önnek, a Vivid, Sensitive esetében egymás után több csomagolást is felhasználhat. A Professional Effects, Glamorous White és Supreme Professional matricákat nem lenne szabad egymás után többször használni (több csomagolást egymás után), legalább 3 hónapos szüneteket kell tartani. Ha a matricával történő fogfehérítés közben nem jelentkeznek a fogérzékenység tünetei, a kihagyás rövidebb is lehet.

 

Mit tegyek, ha túl sok nyál termelődik a matrica applikálása közben? Hatással van az eredményre?

Semmilyen hatással nincs rá. A gél hatni fog, nem kell tartania az eljárás eredményétől.

 

A matrica nehezen jön le a fogakról. Ez rendben van?

Igen, kitűnő. Azt jelenti ugyanis, hogy a matrica erősen tart a fogakon és nem csúszik le a fehérítés során. Ez az Advanced Seal technológiával rendelkező matricák (Glamorous White és Professional Effects) egyik nagy előnye. Mindenesetre, a Crest más matricái sem csúsznak le a fogakról. Ha az applikálást követően a matrica nehezen jön le a fogakról, fokozatosan, az alsó sarkaknál kezdve válassza le. 

 

Többször is használatom ugyanazt a matricát?

Nem ajánljuk, mivel ebben az esetben már nincs semmilyen hatása.

 

Elfelejtettem használni a matricát, kihagytam egy napot. Problémát jelent?

Nem baj, ez nem befolyásolja jelentősebb mértékben a végleges eredményt.

 

 

A MATRICÁK TÁROLÁSA

 

Hogyan tároljam a matricákat?

Ideális szobahőmérsékleten tárolni a matricákat. Ne tegye ki hosszabb időre közvetlen napsütésnek vagy erősebb hősugárzásnak (például meleg radiátor vagy forró notebook), mert a meleg károsíthatja a matricában található gélt. 

 

Tárolhatom hűtőszekrényben is a matricákat?

Igen, nem árt nekik. Nem ajánlott fagyasztóban tárolni a matricákat.

 

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

 

Mi a különbség a 3D White és a Supreme Professional matrica között?

Különböző az összetevők koncentrációja, tehát a fehérítés intenzitása. A 3D White sorozat matricái körülbelül 4 %-kisebb koncentrációjúak, mint a Supreme Professional matricák. A Supreme Professional matricák fehérítő hatása ezért még jobb.

 

Miért éri meg, ha fehér fogaim vannak?

A mosoly az első, amit észrevesznek Önön az emberek. Pozitív benyomást kelt mindenkiben, akivel találkozik. Ismert tény, hogy azok, akik többet mosolyognak, kedveltebbek, nagyobb esélyük van az állásinterjúkon és általában a munkában, amelyet végeznek. Jó benyomást hagynak, ha új emberekkel ismerkednek meg és magabiztosabbnak látszanak. A fogfehérítés tehát nem csak a fogaival való törődésről, hanem főleg az Ön jobb közérzetéről, új lehetőségeiről és esélyeiről szól.

 

Anyagilag is megéri a fogfehérítő matrica?

Nem kell, hogy drága legyen a fogfehérítés. A Crest fogfehérítő matrica professzionálisan kifehéríti a fogait, amiért a fogorvosnál sokkal több pénzt költene el. A fogorvosnál történő fogfehérítés átlagos ára 60 – 180 ezer forint között mozog. A Crest fogfehérítő matricák sokkal kevesebbe kerülnek és a fehérítés ereménye olyan, mint a fogorvosnál történő költséges fehérítésé. Ráadásul a szépségébe invesztál vele, ami mindig megéri.


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása