A felek megjelölése és az alapfogalmak meghatározása

 

Az üzleti feltételek a www.fogfeherito-matrica.com webáruházban történő vásárlásra vonatkoznak. Rendeltetésük az eladó (a webáruház üzemeltetője), valamint a vevő (ügyfél, fogyasztó) jogainak és kötelességeinek a meghatározása. Az adásvételi szerződés megkötése a szerződő felek, a „Vevő“ és az „Eladó“ között történik.

 

Vevő

- természetes vagy jogi személy, aki a www.fogfeherito-matrica.com webáruházban vagy e-mailen keresztül valósítja meg a megrendelést.

Eladó

- a Fogfeherito-matrica.com webáruház üzemeltetője, amelynek cégadatai a következőek:

 

Crafts Marketing SPRL
Rue de Grand-Bigard 14
1082 Berchem-Sainte-Agathe, Brusel
Belgium
  

Statisztikai számjel: 0552640573

Közösségi adószám (EU adószám) : BE0552640573

 

Az adásvételi szerződés megkötése – a Vevő megrendelése adásvételi szerződés tervezet. Az adásvételi szerződés a megrendelés Eladó általi megerősítésével minősül megkötöttnek.

A webshop-ban szereplő árak tartalmazzák a 20 %-os ÁFA-t.

 

Rendelés, a szerződés megkötése

 

Az elektronikus megrendelés érvényességének feltétele a regisztrációs-, vagy a rendelési űrlap által igényelt összes adat és követelmény hiteles és teljes kitöltése. Minden fogadott elektronikus megrendelés szerződéstervezetnek minősül. A szerződéstervezet üzemeltető részéről történő elfogadására a Vevő elektronikus megrendelésének megerősítésével kerül sor.


Elállás a szerződéstől

 

A Vevőnek joga van az áru átvételét követő 7 munkanapon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől.

A szerződéstől való elállással a szerződött felek kötelesek egymásnak visszaszolgáltatni az azzal kapcsolatos teljesítéseket. Abban az esetben, ha a Vevő már átvette az árut, köteles azt az eredeti, sértetlen csomagolásban visszaszolgáltatni. Abban az esetben, ha a Vevő a megrendelt árut sérülten, részben elhasználva, vagy az Eladó által elküldött áru állapotának nem megfelelő állapotban szolgáltatja vissza, a Vevő tudomásul veszi, hogy az Eladó jogosult az így keletkezett kárt, amelyet az Eladó köteles bebizonyítani, a Vevő által a megrendelt áruért kifizetett összegből téríteni.

Az Eladó kötelezi magát a megrendelt áru visszaszolgáltatása után haladéktalanul visszatéríteni a kifizetett összeget, vagy a keletkezett kár levonása után fennmaradt összeget.

A szerződéstől való indoklás nélküli elállás nem lehetséges, amennyiben az áru részben fel lett használva. Továbbá nem lehetséges a szerződéstől való elállás az olyan áru esetében sem, amelynek jellege, elsősorban higiéniai okokból, kizárja azt.

 

Garancia és reklamáció

 

Az Eladó 24 hónapos garanciát nyújt a termékekre. A garanciális idő kezdete az áru Vevő által való átvételének napja. A Vevő tudomásul veszi, hogy közvetlenül az átvétel után köteles alaposan megvizsgálni az árut. Abban az esetben, ha az átvételkor az áru nem felel meg az adásvételi szerződésnek, a Vevő köteles haladéktalanul értesíteni erről az Eladót.

 

A garancia nem vonatkozik a szakszerűtlen kezelés, nem megfelelő használat, vagy nagymértékű mechanikai igénybevétel következtében keletkezett károsodásokra. A garancia úgyszintén nem vonatkozik a természeti katasztrófa, erőszakos rongálás, időjárási körülmények vagy rendkívül szokatlan körülmények közötti használat során keletkezett károsodásokra. A garancia nem vonatkozik a fogfehérítő készítmények fehérítő hatásának az intenzitására, mivel ez a hatás egyéni, és meglehetősen nagymértékben függ a genetikától, valamint további, a készítmény használójával kapcsolatos faktoroktól (ilyenek például a felhasználó életmódja, a fogakkal való törődés, és számos további faktor, amelyeket a Eladó nem képes befolyásolni).

A garancialevél a számla, tehát az adásvételi szerződés teljesítését kimutató dokumentum. Az Eladó kötelezi magát haladéktalanul, legkésőbb a reklamáció átvételétől számított 30 napon belül lebonyolítani a reklamációt.

 

Szállítási feltételek, vételár, szállítási és kezelési költségek

 

A Fogfeherito-matrica.com weboldalon feltüntetett összes ár végleges és további feláraktól mentes. Az összes akciós kínálat az e-shop üzemeltetője általi visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes.

 

Szállítási költség:

GLS futárszolgálat – 990 Ft  (>15.000 Ft), 1990 Ft (<15.000 Ft)

 

Az e-shopban kártyával, utánvétes fizetéssel és PayPal-en keresztül lehet fizetni.

Az árut csak Magyarország területére szállítjuk.

 

Záró rendelkezések és a személyes adatok védelme

 

A megrendelés elküldésével a Vevő beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok feldolgozására az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény hatályos szövege értelmében.

A webáruház üzemeltetője ezzel kijelenti, hogy az ügyfelei személyes adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény értelmében kezeli.

(2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról)

 

Ezen üzleti feltételek 2013.12.1-től lesznek érvényesek és lépnek hatályba.


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása