Otthoni fogfehérítés

Az otthoni fogfehérítés a fehér mosoly elérésének egyik leggyorsabb, legkényelmesebb és leghozzáférhetőbb módszere. Ezen felül a fehérítés intenzitását és tartamát Ön határozhatja meg saját igényeinek és fogsora állapotának megfelelően. Az otthoni fogfehérítés Crest matricákkal teljesen biztonságos. Fontos a használati útmutató követése, amely az egyes termékeknél eltérő lehet. Mérje meg figyelmesen az útmutatóban feltüntetett fehérítési időt és a matricák használatának gyakoriságát.

 

Amennyiben fogérzékenységet tapasztal, ne aggódjon, ez csak a fehérítés mellékhatása, amely nem veszélyezteti fogai egészségét. Ha az érzékenség túl erős, tartson a kúrában rövid szünetet. Ha az érzékenység nem múlik el, válasszon olyan Crest fehérítő matricát, melynek hatása lassabban jelentkezik és melynél a kúra tovább tart (pl. a Crest 3D White Vivid fehérítő matricákat vagy a leggyengébb – Gentle Routine érzékeny fogakra szánt fehérítő matricákat).

 

Választhat rövidebb vagy hosszabb hatóidejű, ritkább és gyakoribb használatra szánt fehérítő matricát. Mindez csak az Ön igényeitől függ. Érvényes viszont, hogy minél gyorsabb a fehrítés, annál magasabb a fogérzékenység kockázata. Ha Ön fogérzékenségtől szenved válassza a Crest 3D Whitening Therapy Sensitivity Care érzékeny fogakra szánt fogkrémet.

 

Fogfehérítés otthon a Crest matricákkal

 

Meddig maradnak fogai fehérek az otthoni fehérítés után? Manapság a Crest márkájú fehérítő termékek már olyan szintet érnek el, ami a fogakat komolyabb változások nélkül akár 12 jónapig fehéren tartja, sok embernél még ennél is tovább. A Crest fehérítő matricák remek lehetőséget kínálnak az elfoglalt emberek számára, akik az otthoni fogfehérítést részesítik előnyben.

 

A fehér mosoly tartósságát sok tényező befolyásolja. Hatással van rá az étrend összetétele, pl. a tea és kávé fogyasztása, dohányzás, genetikai adottságok valamint az egyéb fehérségmegőrző termékek használata is, például a Monthly Whitening Boost-é vagy a Gentle Routine-é.

 

A matricás fehérítést évente egyszer ajánlják. Szükség vagy magas igények esetén viszont gyakrabban is applikálhatóak. Az emberek többségének elegendő a másfél évenkénti használat. Ha a tökéletes eredményre törekszik, olvassa el a fehér diétáról szóló blogbejegyzésünket. A fehér diéta betartása garantálja Önnek a fehér mosoly hosszan tartó megőrzését.

 

Az otthoni fogfehérítés a fehér mosoly elérésének egyik leggyorsabb, legkényelmesebb és leghozzáférhetőbb módszere.


Fogfehérítő matrica Crest 3D White Professional Effects
-20%
TOP bestseller
40 db csomagban
20 napig
30-45 perc

Crest 3D White Professional Effects

39 900.00 Ft31 900.00 Ft

Raktáron

Crest szoda fogkrém
TOP bestseller

Még nem született hozzászólás.


 
 
 


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása