Egycsomós fogkefe

Az egycsomós fogkefe lágy sörték kis mennyiségének egy kötege, melyek a nyélben rögzülnek. A sörték általában 6 vagy 9 milliméter hosszúak és különféle használatuk lehetséges. A sörték hossza alapján oszthatjuk fel őket. Ezzel a fogkefével egyenként tisztíthatja fogait. Ez a tisztítási technika ugyan hosszadalmasabb, de hatékonyabb, mint a klasszikus kefével végzett tisztítás. Ráadásul fogkrém használata nélkül.

 

Kinek alkalmas az egycsomós kefe használata

 

Az egycsomós fogkefe használata.

A ferde fogú vagy hidakkal kezelt fogú, avagy fogszabályzós személyek számára. Enyhén tisztítja a szabadon maradt fognyakakat és a nehezen elérhető hátsó nyolcasokat is. De természetesen mindazok számára, akik a lehető legjobb módon szeretnék ápolni fogsorukat.

 

Az egycsomós fogkefével nem helyettesíthetjük a klasszikus fogkefét, csak kiegészíthetjük vele szájhigiéniánkat. Használatát kombinálni kellene a fogközi kefével és a fogselyemmel. A klasszikus fogkefe sajnos nem elég a fogsor teljes körű ápolására. Kiegészíthetjük olyan eszközökkel, melyek hozzáférést biztosítanak a nehezen elérhető helyekre (fogközi kefe), kitisztítják az implantátumokat, fogszabályzókat vagy messze ülő őrlőfogakat (egycsomós kefe) és megszabadítanak az ételmaradékoktól (fogselyem).

 

Az egycsomós fogkefe helyes használata

 

Ez a kefe fogkrém nélkül használatos. Enyhén nyomja a fogra, hogy a sörték kissé eltávolodjanak egymástól. Gyors és rövid rezgésekkel tisztítsa meg a fogszabályzó széleit vagy az ínyközeli részeket, ahol a legtöbb nemkívánt lepedék megül az összes baktériummal együtt. A tisztítást végezze körkörös mozgással. A hátsó őrlőket és a szabad fognyakakat tisztítsa lágy súrolással a sörték íny és fogak vonalának mentén való mozgatásával.

 

Az egycsomós kefét általában a klasszikus fogkefével végzett esti tisztítás után használjuk. Beszélje meg a kefe használatát fogászával, aki diagnosztizálja fogsora állapotát és ennek alapján beállítja a kefe helyes használatának technikáját. Az egycsomós kefét általában nem szükséges naponta használni, hacsak ön nem visel fogszabályzót, melynek tisztán tartása többet igényel, mint a sima fogsor. Néha elég heti egyszeri használata, akkor viszont alaposan és következetesen ki kell tisztítani az összes fog felszínét.

 

Ezek a kefék szintén tökéletesen eltávolítják a lepedéket, ami tényleg érezhető a használat után. Sokan igazolják, hogy az alapos tisztítás 30 percig is tarthat ugyan, de a végső hatás és érzet valóban megéri. Az egycsomós fogkefét a technika elsajátítása után nyugodtan használhatja tévézés közben is, mivel ezt a kefét "szárazon"kell használni.


Fogfehérítő matrica Crest 3D White Professional Effects
-20%
TOP bestseller
40 db csomagban
20 napig
30-45 perc

Crest 3D White Professional Effects

39 900.00 Ft31 900.00 Ft

14 nap

Crest 3D White BRILLIANCE fehérítő fogkrém
TOP bestseller
Crest 3D WHITE Brilliance Charcoal fogfehérítő fogkrém
-67%

Még nem született hozzászólás.


 
 
 


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása