A matricák összehasonlítása

Tanácsadás a matrica használatához

 

Közvetlenül a matrica használata előtt nem fogyasszon kávét. Igyekezzen a fehér fogyókúra minél szigorúbb betartására a fehérítő kúra teljes ideje alatt. Amennyiben a kávét nem tudja teljesen kizárni, vagy legalább korlátozni, fogyassza a lehető legtávolabbi időpontban a matrica felhelyezéséhez viszonyítva.

 

Használja a matricát este, amikor is a fogak fehérítése a legalkalmasabb. Ezzel az előző pont is teljesül – ne igyon kávét közvetlenül a felhelyezés előtt vagy után.

 

Közvetlenül a matrica felhelyezése előtt ne mosson fogat. Reggel természetesen mosson fogat, akár a nap folyamán is, de ne tegye közvetlenül a felhelyezés előtt. A fogmosás legkorábban a matrica felhelyezése után 10 perccel lehetséges.

 

Használat előtt igyon egy pohár tiszta vizet, hogy lemossa a fog új lepedékeit, vagy elszíneződéseit.

 

A matrica használata előtt szárítsa meg fogait az ujjaival. Törölje le róluk a nyálat, hogy a matrica a száraz fogakra kerüljön.

 

Ragassza fel a matricát fokozatosan és körmével egyenesítse ki, nyomkodja a fogközökbe.

 

Ne ragassza a matricát az ínyére. Körmével húzza le a matricát az ínyéről és hagyja , hogy hasson.

 

Ha a fehérítő kúra során fokozott fogérzékenységet tapasztal, próbálja nem behajtani a matricát (főleg a felsőt), hagyjon kis „túllógó“ részt. Fontos, hogy a fogait az egyedüli látható, elülső részükön fehérítse. Tudjon meg többet a fogérzékenységről blogunkon az előző mondatokban feltüntetett linkek valamelyikére kattintva.

 

A matrica levételét követően azonnal öblítse ki száját és fogait langyos vízzel, a fogakon maradt fehérítő zselé eltávolításához használhat vizes fogkefét is.

 

A fehérítő kúra során használjon Crest fogkrémeket, ill. egy Ön által választott Crest fogkrémet. Használja esetleg a Crest általános fogkrémet (bármely Crest fogkrémet a Brilliance BOOST kivételével) a Brilliance BOOST fogkrémmel kombinálva. Általános használatra ajánljuk a Brilliance fehérítő fogkrémet. Ezek a fogkrémek maximalizálják a fehérítő hatást, ezért ha ön maximalista, ez az Ön számára ideális kombináció.

 

A Crest fogkrémek hosszútávú használatával biztosíthatja a fogak fehérségének hosszútávú megőrzését.

 

A maximális fehérítő hatás elérése érdekében használja a Brilliance BOOST fogkrémet a kúra alatt és után is. Ez a fogkrém nem tartalmaz fluoridot, ezért nem védi a fogakat a fogszuvasodástól. Nem helyettesíti a klasszikus Crest fogkrémet, a fogak kiegészítő, felszíni fehérítésére, az új elszíneződések eltávolítására szolgál. Használja a Brilliance BOOST fogkrémet bármikor a nap folyamán, ideális esetben kávé, vagy valamely színező élelmiszer (áfonya, paradicsomleves, cékla, vagy céklalé, vérnarancs, spenót, ketchup és hasonlók) fogyasztása után.

 

Amennyiben tudni szeretné hogyan legyenek fogai tökéletesen egészségesek és fehérek hosszú ideig, olvasson utána blogunkon.