A megfelelő fehérítési technika kiválasztása

Kiválasztani a helyes módszert a ma kínált számtalan fehérítési lehetőség közül nem egyszer összetett döntés lehet. A kiválasztás folyamatára elég időt és figyelmet kell szenteljünk, mivel ez a fehérítés előtti legfontosabb pillanat. A helytelen módszer kiválasztásának eredményeképp csalódhatunk az eredményben. Meg kell hogy jegyezzünk azonban, hogy a Crest fehérítő matricák elsősorban abban különböznek az egyéb fogfehérítési fajtáktól, hogy valóban működnek, amiről Szlovákiai állandó használók ajánlásainak százai és további milliók árulkodnak világszerte.

Az emberek a a leggyengébb Crest matricákkal is, de egyesek már első alkalommal is ok nélkül a legerőssebbeket használják, még ha fogérzékenységtől szenvednek is. A választás során körültekintőnek kell lenni és át kell gondolni a döntést, esetlegesen elolvasni a hogyan válasszam ki a megfelelő Crest fehérítő matricát tájékoztatót a weboldalunkon.

 

Fogfehérítést illető döntéshozatal

 

Fontos néhány kérdés megválaszolása és a válaszok szerinti tájékozódás a választásnál:

 

1. Milyen hosszú lesz a fehérítőkúra?

Elsősorban tisztáznia kellene magában, hogy milyen gyorsan szeretne fehér fogakat. Érvényes, hogy minél gyorsabb a fehérítés, annál nagyobb a fogérzékenység kockézata. Mérlegelje tehát fogainak érzékenységét és amennyibben érzékenyebbek, válassza inkább a kíméletesebb és hosszantartó kúrát.

 

2. Mikor lesznek láthatóak az eredmények?

Az első eremények a fehérítő metricák különböző fajtáinál már néhány napos kúra után jelentkeznek. Minél koncentráltabb a fehérítő anyag, vagyis minél erősebb a fehérítő matrica, annál gyorsabban láthatja az első eredményeket. Ebben az esetben is érvényes – ha fogai érzékenyek, válassza inkább a hosszabb és lassabb fehérítést.

 

3. Milyen hosszan maradnak fogai fehérek?

A fogak fehérségének tartóssága sok tényezőtől függ. A legtartósabb hatást akkor érheti el, ha betartja a fehér diétát, végképp, vagy csak kis mennyiségben iszik kávét és teát és kerüli a dohányzást. Fontos persze a genetika és a fogak ápolása is. A fogak fehérítését viszont évente ajánlott megismételni.

 

4. Milyen sokáig maradjon a matrica a fogaimon naponta?

Kiválasztani a helyes módszert a ma kínált számtalan fehérítési lehetőség közül nem egyszer összetett döntés lehet.

Erről a használati útmutatóban olvashat. Általánosságban érvényes, hogy ha fogai fokozottan érzékenyek, ne válassza az órás matricákat, hanem inkább azokat, amiket elég naponta 30, avagy 5 percig használni.

 

5. A matricák megfelelően tapadnak majd a fogakon?

A matricák nem megfelelő tapadása esetén az aktív anyag érintkezésbe kerülhet a nyállal, ami csökkentheti a hatékonyságát. Amennyiben aggódik, hogy a matricák nem fognak megfelelően tapadni, nézzen körül az Advanced Seal technológiával ellátott Crest termékek között.

 

6. Mennyit szeretnék költeni a termékcsomagra?

Fontos pénzügyi lehetőségeinek felmérése is. A Crest fehérítő matricák kedvező áron, mégis magas minőségben kaphatók.

 

7. Milyen állapotban vannak a fogaim?

Nem árt, ha a fogfehérítés előtt konzultál fogorvosával, aki felméri fogsora állapotát és tanácsot ad Önnek, hogy véghezvihető-e a fehérítés. A fogfehérítés nem lehetséges, ha mű fogai, vagy fogszuvasodása van.


Fogfehérítő matrica Crest 3D White Professional Effects
-20%
TOP bestseller
40 db csomagban
20 napig
30-45 perc

Crest 3D White Professional Effects

39 900.00 Ft31 900.00 Ft

Raktáron

1/2 csomagolás Crest 3D White Professional Effects
TOP bestseller
20 db csomagban
10 napig
30-45 perc
Crest SUPREME Professional fehérítő matricák harmados csomagolása
-9%
28 db csomagban
30 perc naponta, 14 napig

1/3 csomagolás - Crest SUPREME Professional

23 500.00 Ft21 500.00 Ft

Elfogyott

Bělící pásky Crest 3D Glamorous White
28 db csomagban
14 napig
30 perc

Crest 3D Glamorous White

26 990.00 Ft

Raktáron


Még nem született hozzászólás.


 
 
 


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása