A matricák összehasonlítása

A megfelelő fehérítési technika kiválasztása

Kiválasztani a helyes módszert a ma kínált számtalan fehérítési lehetőség közül nem egyszer összetett döntés lehet. A kiválasztás folyamatára elég időt és figyelmet kell szenteljünk, mivel ez a fehérítés előtti legfontosabb pillanat. A helytelen módszer kiválasztásának eredményeképp csalódhatunk az eredményben. Meg kell hogy jegyezzünk azonban, hogy a Crest fehérítő matricák elsősorban abban különböznek az egyéb fogfehérítési fajtáktól, hogy valóban működnek, amiről Szlovákiai állandó használók ajánlásainak százai és további milliók árulkodnak világszerte.

Az emberek a a leggyengébb Crest matricákkal is, de egyesek már első alkalommal is ok nélkül a legerőssebbeket használják, még ha fogérzékenységtől szenvednek is. A választás során körültekintőnek kell lenni és át kell gondolni a döntést, esetlegesen elolvasni a hogyan válasszam ki a megfelelő Crest fehérítő matricát tájékoztatót a weboldalunkon.

 

Fogfehérítést illető döntéshozatal

 

Fontos néhány kérdés megválaszolása és a válaszok szerinti tájékozódás a választásnál:

 

1. Milyen hosszú lesz a fehérítőkúra?

Elsősorban tisztáznia kellene magában, hogy milyen gyorsan szeretne fehér fogakat. Érvényes, hogy minél gyorsabb a fehérítés, annál nagyobb a fogérzékenység kockézata. Mérlegelje tehát fogainak érzékenységét és amennyibben érzékenyebbek, válassza inkább a kíméletesebb és hosszantartó kúrát.

 

2. Mikor lesznek láthatóak az eredmények?

Az első eremények a fehérítő metricák különböző fajtáinál már néhány napos kúra után jelentkeznek. Minél koncentráltabb a fehérítő anyag, vagyis minél erősebb a fehérítő matrica, annál gyorsabban láthatja az első eredményeket. Ebben az esetben is érvényes – ha fogai érzékenyek, válassza inkább a hosszabb és lassabb fehérítést.

 

3. Milyen hosszan maradnak fogai fehérek?

A fogak fehérségének tartóssága sok tényezőtől függ. A legtartósabb hatást akkor érheti el, ha betartja a fehér diétát, végképp, vagy csak kis mennyiségben iszik kávét és teát és kerüli a dohányzást. Fontos persze a genetika és a fogak ápolása is. A fogak fehérítését viszont évente ajánlott megismételni.

 

4. Milyen sokáig maradjon a matrica a fogaimon naponta?

Kiválasztani a helyes módszert a ma kínált számtalan fehérítési lehetőség közül nem egyszer összetett döntés lehet.

Erről a használati útmutatóban olvashat. Általánosságban érvényes, hogy ha fogai fokozottan érzékenyek, ne válassza az órás matricákat, hanem inkább azokat, amiket elég naponta 30, avagy 5 percig használni.

 

5. A matricák megfelelően tapadnak majd a fogakon?

A matricák nem megfelelő tapadása esetén az aktív anyag érintkezésbe kerülhet a nyállal, ami csökkentheti a hatékonyságát. Amennyiben aggódik, hogy a matricák nem fognak megfelelően tapadni, nézzen körül az Advanced Seal technológiával ellátott Crest termékek között.

 

6. Mennyit szeretnék költeni a termékcsomagra?

Fontos pénzügyi lehetőségeinek felmérése is. A Crest fehérítő matricák kedvező áron, mégis magas minőségben kaphatók.

 

7. Milyen állapotban vannak a fogaim?

Nem árt, ha a fogfehérítés előtt konzultál fogorvosával, aki felméri fogsora állapotát és tanácsot ad Önnek, hogy véghezvihető-e a fehérítés. A fogfehérítés nem lehetséges, ha mű fogai, vagy fogszuvasodása van.Crest 3D White Professional Effects

40 db
30-45 perc naponta, 20 napig

39 900.00 Ft31 850.00 Ft

1/2 csomagolás Crest 3D White Professional Eff...

20 db
30-45 perc naponta, 10 napig

18 000.00 Ft16 900.00 Ft

Crest 3D Glamorous White

28 db
30 perc naponta, 14 napig

24 850.00 Ft


Még nem született hozzászólás.