Hogyan válasszunk fogfehérítő matricát?

 

 

Ha nem tudja eldönteni, hogy a Crest család melyik matricáit válassza, olvassa el ebben a cikkben található tippeket és ajánlásokat. Az összes Crest fehérítő matrica hatásos, amely jelentősen megkülönbözteti őket a konkurencia termékeitől otthoni fogfehérítésre. Azonban nem választhatunk Ön helyett. Önnek tudnia kell, hogy milyen szintű fogfehérítésre van szüksége, milyen költségkerettel rendelkezik a termék megvásárlásához, vagy hogy van-e extra érzékenyek-e a fogai stb. Ezen tényezők alapján is döntsön a fehérítő matricák kiválasztásakor. További tényezők például:

 

- a fehérítő kúra időtartama napokban – inkább egy fokozatos többnapos fehérítést szeretne, vagy a lehető leghamarabb akarja fogait kifehéríteni.

- egy alkalmazás hossza percekben –ha fogai érzékenyebbek, válassza inkább a 30-45 perces fehérítő matricákat az egyórásak helyett - csak a biztonság kedvéért, hogy a fehérítés biztosan fájdalommentes legyen és 100% -ig kényelmes.

a matricák rendelkeznek-e vagy sem a fogakhoz való erősebb tapadás technológiával az Advanced Seal-lel, és fontos- e ez a szempont, vagy nem okoz-e gondot Önnek, ha e nélkül a technológia nélkül az alkalmazás ideje alatt a fehérítő matricák kicsit elmozdulnak vagy elcsúsznak.

A végeredményre az enyhe elmozdulás szinte nincs is hatással.  A kényelemről van szó az alkalmazás során. Az összes fogfehérítő matrica tartalmazza ezt a technológiát, kivéve a Supreme és Noticeably White matricákat.

 

A fehérítő matricák összehasonlítását megtalálje a az össszehasonlító táblázatban vagy a következő infografika segítségével:

 

Hogyan válasszon fehérítő matricát

 

Melyik fogfehérítő matrica a legjobb?

 

Ha a tanácsaink elolvasása után sem fog tudni választani, vásárolja meg a Crest Professional Effects fogfehérítő matricát. Ezek a legeladottabb fehérítő matricáka a Crest családból. Rendelkezésre áll a Professional Effects matricákból fél csomag is

Ebben a cikkben megtalálhatja az egyes fehérítő matricák fő előnyeit vagy enyhe hátrányait, így könnyebben kiválaszthatja az Ön számára ideális terméket.

Általában érvényes, hogy minden Crest fogfehérítő matrica hatékony. Tehát nem kell aggódni, hogy ha valamelyik gyengébbet választja, akkor nem fogja a fogat kifehéríteni. A fogak minden bizonnyal fehérebbek lesznek egy gyengébb fehérítő matricával is. Viszont minél erősebbek, annál jobb a fehérítő hatása, és tovább tart. Természetesen ez a fogápolástól függ. A fogak fehér árnyalatának tartósságát segíti, ha rendszeresen használja a Crest fogkrém, amelyek tökéletesen megtartják a fogak fehérségét.

 

 

A Crest fehérítő matricák összehasonlítása

 

 

Supreme Professional Exclusive

Crest Supreme Professional Exclusive

 

A legerősebb matricák a kínálatunkból, ami az aktív fehérítőszer koncentrációját illeti. A csomag 42 matricát tartalmaz 21 óránkénti alkalmazáshoz + egy fogfehérítő lámpát a hatás fokozásához. Naponta 1x 60 percig kell használni.

A Supreme matricák koncentrációja a legerősebb, ezért nem alkalmasak a nagyon érzékeny fogakkal rendelkezők számára. Minden fogfehérítés során előfordulhat, hogy a fogak érzékenyen reagálnak, ami ártalmatlan mellékhatásként átmenetileg fokozódhat.

A Supreme matricák ezen újabb típusa már Advanced Seal (Strong Grip, No Slip) technológiával is rendelkezik, amellyel a régebbiek nem rendelkeztek. Szilárdan tartanak a fogakon, mintha ragasztóval ragasztották volna őket oda, így a fogfehérítés kényelmesebbé válik.

Ha a legerősebb matricákat keresi a kínálatból, és egyáltalán nem aggódik a fogfehérítés lehetséges enyhe mellékhatása miatt, ami a fogak érzékenysége, akkor válassza ezt. Ez a legerősebb, amit a Cresttől találhat.

 

Előnyök:

  • a teljes Crest termékcsalád legerősebbje
  • magas szintű fehérítés

Hátrányok:

  • érzékenyebb fogakkal rendelkezők számára a fogfehérítés a 2-10. nap után egy kicsit vagy még kellemetlenebb lehet a fogak fokozott érzékenysége miatt.

 

 

  

3D PROFESSIONAL White + fogfehérítő LED LIGHT lámpával

  

Hatékonyságát tekintve kínálatunk egyik legjobb fogfehérítő matricája. A csomagolás egy professzionális, az otthoni használatra is alkalmas fogfehérítő lámpát is tartalmaz. A lámpa a matricák fehérítő hatását fokozza és felgyorsítja. A lámpával együtt ezek a matricák a webáruház legkiválóbb fogfehérítő termékei. A csomagolás 19 napi egy órán át tartó alkalmazást tartalmaz.  A speciális fény a hatást felgyorsítja és fokozza, ezért ezek a matricák érik el a legjobb fogfehérítési eredményeket.

 

Előnyök

  • Strong Grip, No Slip“ technológia, hogy erősen tartson a fogakon
  • a professzionális fogfehérítő lámpát tartalmazza a csomag

Hátrányok

  • a hosszabb egyórás fehérítésnek lehet a következménye, hogy a fehérítő kezelés során kialakulhat fokozott fogérzékenység, mint minden egyes fogfehérítés lehetséges ártalmatlan reakciója.

Teljes értékelés: Level 5

 

 

 

3D White SUPREME BRIGHT

 

A fogfehérítő LED lámpa a Supreme matricákkal együtt a Crest márka teljes kínálatának a legjobb matricái. Ha nincs gondja a fogérzékenységgel és a legjobb fogfehérítő hatású CSÚCSTERMÉKET keresi, válassza ezeket a matricákat. Nincs szüksége LED-lámpára a fogfehérítéshez, ez csak egy kis finomítás a fehérítési folyamat felgyorsításához. A fehérítés sokkal kényelmesebb a lámpa nélkül, ezért a Supreme Bright matricáknál választani sem lehetne jobbat.

 

Előnyei:

  • Strong Grip, No Slip” a fogra tapadást biztosító hatékonyabb technológia.
  • Professzionális fogfehérítő hatás

Hátrányai:

  • abból adódhatnak, hogy a hosszabb, napi egy órás fogfehérítés során előfordulhat a fogak fokozott érzékenysége, ami a fogfehérítés egyik lehetséges ártalmatlan mellékhatása. Fogérzékenység esetén nem alkalmas.

Összértékelés: Level 5

 

 

 

3D White Professional Effects

 

Crest 3D White Professional Effects fogfehérítő matrica - Ajánlott termék. A teljes kínálat legnépszerűbb matricái. Legjobb ár/minőség arány. A fehérítés magas szintje és egyúttal kedvező ár a fogfehérítés ezen magas szintjéért.

AZ ÉV TERMÉKE 2018 -ban Szlovákiában heureka.sk portál és a vásárlók egészéves értékelése alapján. Ezek a legkedveltebb fogfehérítő matricák a teljes kínálatból. Magas fokú fehérítés és viszonylag alacsony ár ilyen magas szintű fogfehérítésért. Ezek a fogfehérítő matricák elégségesek az egészséges fogakkal rendelkező emberek 99% -nak a professzionális fogfehérítéséhez. Használatuk 20 nap vagy szükség szerint rövidebb idő is lehet, naponta 30-45 perc. Ez egy fokozatos, többnapos fehérítés, amely nagyon hatékony. Ideális választás mindenkinek. Ha nem tud választani, és szeretné, ha mi választanánk Ön helyett, akkor ezeket a fehérítő matricákat ajánljuk.

 

Előnyök:

  • tartalmaznak „Advanced Seal“ ill. Strong Grip, No Slip technológiát, az erősebb tapadás érdekében, így erősen tartanak a fogakon az alkalmazás alatt, és nem mozdulnak el
  • fokozatos többnapos fehérítés, ami nagyon hatásos
  • kiváló minőség/ár arány
  • számos tekintélyes díj jól ismert magazinokban, interneten, nyomtatott és televíziós médiában az Egyesült Államokban
  • a legkedveltebb a Crest egész kínálatából
  • magas szintű fehérítés
  • ideálisak, ezért annyira népszerűek - 20 nap (a fehérítés időtartama ideális - a fogak fokozatosan gyönyörűen kifehérednek a lehetséges legmagasabb hatást érik el úgy, hogy hosszú ideig fehérek maradnak), naponta 30-45 perc (ideális a fehérítés időtartama, minimális rizikóval a fogak fokozott érzékenységére a fehérítés során a legtöbb embernél), olyan technológia, hogy a fogakra erősebben tapadnak (erősen tartanak a fogakon, az alkalmazás ideje alatt nyugodtan ehet és ihat).

Hátrányok:

  • nincsenek hátrányai

Teljes értékelés: Level 4

 

 

 

3D White RADIANT EXPRESS

 

Crest 3D White RADIANT EXPRESS

14 napos fehérítő kezelés óránkénti alkalmazásokkal. Ezek a matricák magas fokú fogfehérítést kínálnak, ugyanúgy, mint a népszerű Professional Effects matricák, de kedvezőbb áron.

Ha a legnépszerűbb Professional Effects matrica szintjéhez hasonló magas szintű fehérítést keres, és valamivel gyorsabb fehérítő kezelésre vágyik, ugyanakkor nincsenek érzékeny fogai, akkor ezt ajánljuk.

 

Előnyök:

  • A fogakhoz való erősebb tapadást biztosító "Advanced Seal" vagy Strong Grip, No Slip technológiával rendelkeznek, így nagyon erősen tapadnak a fogakhoz, és nem mozdulnak el a felhelyezés során.
  • viszonylag gyors (14 nap), de fokozatos, többnapos fogfehérítés, amely nagyon hatékony.
  • kiváló minőség/ár arány
  • magas szintű fehérítés
  • kedvező ár

Hátrányok:

  • A hosszabb, napi egyórás fehérítő kezelés miatt a fogfehérítés során előfordulhat a fogak fokozott érzékenysége, amely minden fogfehérítés lehetséges ártalmatlan mellékhatása. Érzékeny fogakkal rendelkezők számára nem alkalmas.

Általános értékelés: Level 4

 

 

 

3D BRILIANCE White

 

Fogfehérítő matricák a legmagasabb szintű fehérítéssel. Használja 16 napig, minden nap 30 percet. Ez a legújabb TOP termék a Crest márkától. Ha a legjobb fogfehérítő matricát keresi a kínálatból, éppen megtalálta. 

 

Előnyök:

  • Advanced Seal technológiával rendelkeznek
  • a legjobb matricák a kínálatból
  • magas szintű fehérítés

Hátrányok:

  • nincs

Teljes értékelés: 3 Level

 

 

 

3D Glamorous White

 

Fogfehérítő matrica a fogak 14-napos napi 30 perces fehérítéséhez.

A fogfehérítő matricákat 14-napos fehérítésre 30 perc naponta. Ha olyan jó terméket keres, amely láthatóan kifehéríti a fogait, és hatása hosszantartó lesz, nem szükséges a legdrágábbat és legerősebbet választani a kínálatból, ajánljuk a "felsőbb középszintű" fehérítő matricákat.

 

Előnyök:

  •  „Advanced Seal“ (Strong Grip, No Slip) technológiával rendelkeznek
  • okozatos többnapos fehérítés
  • középút, viszonylag alacsony ár
  • az ideális  Professional Effects egy fokkal alacsonyabb minőségű, olcsóbb alternatíva
  • 14 napos egy elég hosszú fogfehérítési folyamat, hogy a jó fogápolás mellett a fogak fehérsége hosszan tartó legyen

Hátrányok:

  • nincsenek hátrányai

Teljes értékelés: 3 Level

 

 

 

3D 1-hour EXPRESS

 

Crest 3D 1-hour Express fogfehérítő matricák

A fogfehérítés gyors módja 10 egyórás applikációval. Tudomásul kell venni, hogy nem mindenkinél ideális a hatása a gyors fehérítésnek. Van, akinek szép fehérek lehetnek a fogai, másnak inkább a fokozatos, többnapos fehérítés a megfelelő, amit általában ajánlunk mi is. Ha sürgős a fehérítés, válassza ezeket a matricákat.

 

Előnyök:

  • gyors módja a fehér fogak elérésének
  • tartalmaznak Advanced Seal technológiát

Hátrányok:

  • néhányan enyhe fogérzékenységet, mivel az egyórás alkalmazásról van szó, ún. gyors fehérítés rövid idő alatt

Teljes értékelés: Level 3

  

 

 

3D Whitestrips LUMINOUS

 

Crest 3D Whitestrips LUMINOUS

Gyorsabb fogfehérítés a tíz 45 perces alkalmazásnak köszönhetően.

Közepes fokú fogfehérítés nagyon kedvező áron.

 

Előnyök:

  • gyors út a fehérebb fogak eléréséhez
  • Advanced Seal technológiával rendelkezik

Hátrányok:

  • mérsékeltebb fehérítési szint, ami azonban bizonyos esetekben kevésbé látható hatást jelenthet a kevesebb alkalmazás miatt. Ez egyéni, de ha valakinek nagyon elszíneződtek a fogai, akkor valószínűleg 10-nél több alkalmazásra lesz szüksége a jelentős hatáshoz. Persze attól függ kinek mi számít „elég fehérnek“.

Általános értékelés: Level 3

 

 

 

3D Whitestrips Bright

Crest 3D Whitestrips Bright 

A Luminous matricákhoz hasonló fehérítő csíkok, de ez a csomag 45 perc helyett 30 perces fehérítésre tervezett alkalmazásokat tartalmaz. A matricákra felvitt gél rövidebb időtartamra van beállítva. A 30 perc elteltével észrevehetően kezd semlegesedni, ezért ez a csomag a több alkalmazás és a hasonló gélkoncentráció ellenére, alacsonyabb fehérítési szinttel rendelkezik a Luminous matricákhoz képest.

A csomag 11 alkalmazást tartalmaz.

Elég Önnek egy gyengébb, de jól látható fehérítés is? Vagy szeretné folyamatosan fehéríteni a fogait, de sokba se kerüljön? Ebben az esetben ezek a megfelelő matricák az Ön számára.

 

Előnyök:

  • alacsony ár
  • erősebb tapadás technológiájával rendelkezik
  • alapszintű fogfehérítést biztosít, de ez egyértelműen a legjobb, ha összehasonlítjuk más otthoni fogfehérítő termékekkel ebben az árkategóriában. Széles körben ismert, hogy a Crest matricák hatékonyak, és más termékek sajnos a legtöbb embernél nem hatnak úgy, ahogy kellene, vagy végképp semmilyen hatásuk nincs. Tehát ha eldönti, hogy Crest matricákat vagy egy másik konkurens terméket vásároljon ebben az árkategóriában, a válasz egyértelmű.
  • nagyon sárga vagy enyhén sárga fogai vannak, fiatal, nem dohányzik? Akkor ezek a matricák fehérre fehérítik a fogait és biztosan elégedett lesz.

Hátrányok:

  • alacsonyabb fokú fogfehérítés

Általános értékelés: Level 2

 

 

 

3D Whitestrips Classic Vivid 

 

A legkevesebb alacsonyabb koncentrációjú matricát tartalmazó csomagolás. 12-napos használat 30 percig naponta. A fogfehérítés alacsonyabb szintje.

Ez a csomagolás tartalmazza a legkevesebb fehérítő matricát alacsonyabb koncentrációval. 10-napos alkalmazás 30 percig naponta. A fogfehérítés alacsonyabb szintje. Szeretné fogait még fehérebbé tenni? Vagy folyamatosan megtartani a fehérségüket? Vagy elég Önnek valami gyengébb is jól látható, de gyengébb hatással? És nem akar sokat fizetni. Abban az eaetben ezek a fogfehérítő matricák megfelelőek az Ön számára.

 

Előnyök:

  • nagyon alacsony ár
  • újabban a Vivid fogfehérítő matricák tartalmazzák az erősebb tapadás technológiát
  • biztosítják a fogfehérítés alapvető szintjét, biztosítják a fogfehérítés alapvető szintjét, ami egyértelműen a legjobb a többi otthon használatos fogfehérítő termékhez képest, mivel jól ismert, hogy a Crest fogfehérítő matricák hatásosak, míg más termékek az emberek nagy többségénél nem hatnak, vagy hatásuk csak egy hétig tart. Tehát, ha úgy dönt, hogy Crest Vivid vagy más konkurens terméket vásárol ebben az árkategóriában, a választásnak egyértelműnek kell lennie.
  • ha mély sárga vagy enyhén sárga fogai vannak, és fiatal, 25 éve nem dohányzik, így ezek a fogfehérítő matricák pokolian kifehérítik fogait, és biztosan elégedett lesz
  • az új verzió a régihez képest abban van továbbfejlesztve, hogy tartalmaz  No Slip Advanced Seal technológiát, így a fogfehérítő matricák nem mozdulnak el, és tartanak fogakon.

Hátrányok:

  • alacsonyabb szintű fehérítés

Teljes értékelés: 2 Level

 

 

 

3D SENSITIVE White

 

A Crest fogfehérítő matricák ugyanazokon az összetevőkön alapulnak, melyeket a fogorvosok is használnak a professzionális fogfehérítés során. A Crest fogfehérítő matrica a legkedveltebb módja az otthoni fogfehérítésnek a világon.

Kifejezetten érzékeny fogakra ajánljuk. A csomagolás 13 vagy 18 napra való alkalmazást tartalmaz (a régebbi csomagolás jobb oldalon, míg az újabb a bal oldalon). A matricákat naponta 30 percig kell alkalmazni. A fehérítés kíméletes és fokozatos. Bár nem nyújtanak magasan professzionális fehérítést, mint más Crest termékek, de alkalmasak és megfelelőek a viszonylag fehérebb fogszínnel rendelkező emberek számára is. A speciálisan összeállított gélnek köszönhetően a fogfehérítés során nem áll fenn a fokozott fogérzékenység kockázata.

Ha Önnek kifejezetten érzékeny fogai vannak, és nem bánja a gyengébb hatást nyugodtan válaszhatja ezeket a matricákat.

 

Előnyök:

  • a fogfehérítés során nem áll fenn a fogak fokozott érzékenységének kockázata
  • érzékeny fogakkal rendelkezők számára is alkalmas
  • Advanced Seal No Slip technológiával is rendelkeznek, így nem csúsznak el a fogakon

Hátrányok:

  • alacsonyabb fokú fehérítés

Általános értékelés: Level 2

 

 

 

3D Sensitive Bright

 

Crest 3D Sensitive Bright

Kifejezetten érzékeny fogakra készültek. A csomag 14 alkalmazást tartalmaz napi 45 percig, ami hosszabb alkalmazást jelent, mint az előző, 3D Sensitive White nevű, érzékeny fogakra kifejlesztett matricák. A fehérítési folyamat kíméletes és fokozatos.

Bár nem nyújtanak magasan professzionális fehérítést, mint más Crest termékek, de alkalmasak és megfelelőek a viszonylag fehérebb fogszínnel rendelkező emberek számára is. A speciálisan összeállított gélnek köszönhetően a fogfehérítés során nem áll fenn a fokozott fogérzékenység kockázata.

Ha érzékenyek a fogai, de fehéríteni szeretné őket, ezek a matricák az Ön számára készültek.

 

Előnyök:

  • a fogfehérítés során nem áll fenn a fogak fokozott érzékenységének kockázata
  • érzékeny fogakkal rendelkezők számára is alkalmas
  • Advanced Seal No Slip technológiával is rendelkeznek, így nem csúsznak el.

Hátrányok:

  • enyhén alacsonyabb fokú fehérítés

Általános értékelés: Level 2

 

 

 

Sikeült választani? Ha véletlenül nem, nyugodtan tegye fel konkrét kérdéseit e-mailben vagy válassza a legeladottabb fogfehérítő matricákat: Professional Effects fehérítő matricák


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása