A matricák összehasonlítása

Hogyan válasszunk fogfehérítő matricát?

 

 

Ha nem tudja eldönteni, hogy a Crest család melyik matricáit válassza, olvassa el ebben a cikkben található tippeket és ajánlásokat. Az összes Crest fehérítő matrica hatásos, amely jelentősen megkülönbözteti őket a konkurencia termékeitől otthoni fogfehérítésre. Azonban nem választhatunk Ön helyett. Önnek tudnia kell, hogy milyen szintű fogfehérítésre van szüksége, milyen költségkerettel rendelkezik a termék megvásárlásához, vagy hogy van-e extra érzékenyek-e a fogai stb. Ezen tényezők alapján is döntsön a fehérítő matricák kiválasztásakor. További tényezők például:

 

- a fehérítő kúra időtartama napokban – inkább egy fokozatos többnapos fehérítést szeretne, vagy a lehető leghamarabb akarja fogait kifehéríteni.

- egy alkalmazás hossza percekben –ha fogai érzékenyebbek, válassza inkább a 30-45 perces fehérítő matricákat az egyórásak helyett - csak a biztonság kedvéért, hogy a fehérítés biztosan fájdalommentes legyen és 100% -ig kényelmes.

a matricák rendelkeznek-e vagy sem a fogakhoz való erősebb tapadás technológiával az Advanced Seal-lel, és fontos- e ez a szempont, vagy nem okoz-e gondot Önnek, ha e nélkül a technológia nélkül az alkalmazás ideje alatt a fehérítő matricák kicsit elmozdulnak vagy elcsúsznak.

A végeredményre az enyhe elmozdulás szinte nincs is hatással.  A kényelemről van szó az alkalmazás során. Az összes fogfehérítő matrica tartalmazza ezt a technológiát, kivéve a Supreme és Noticeably White matricákat.

 

A fehérítő matricák összehasonlítását megtalálje a az össszehasonlító táblázatban vagy a következő infografika segítségével:

 

A fehérítő matricák kiválasztásával kapcsolatos tanácsokat és ajánlásokat ábrázoló infografika.

 

Melyik fogfehérítő matrica a legjobb?

 

Ha a tanácsaink elolvasása után sem fog tudni választani, vásárolja meg a Crest Professional Effects fogfehérítő matricát. Ezek a legeladottabb fehérítő matricáka a Crest családból. Rendelkezésre áll a Professional Effects matricákból fél csomag is

Ebben a cikkben megtalálhatja az egyes fehérítő matricák fő előnyeit vagy enyhe hátrányait, így könnyebben kiválaszthatja az Ön számára ideális terméket.

Általában érvényes, hogy minden Crest fogfehérítő matrica hatékony. Tehát nem kell aggódni, hogy ha valamelyik gyengébbet választja, akkor nem fogja a fogat kifehéríteni. A fogak minden bizonnyal fehérebbek lesznek egy gyengébb fehérítő matricával is. Viszont minél erősebbek, annál jobb a fehérítő hatása, és tovább tart. Természetesen ez a fogápolástól függ. A fogak fehér árnyalatának tartósságát segíti, ha rendszeresen használja a Crest fogkrém, amelyek tökéletesen megtartják a fogak fehérségét.

 

 

A Crest fehérítő matricák összehasonlítása

 

Supreme Professional

Crest Supreme Professional

 

Ez a legnagyobb csomagolása a fehérítő matricáknak. Az egész csomag egészen 84 fogfehérítő matricát tartalmaz 42 alkalmazásra, azonban a fogak kifehérítésére az emberek nagy többségének elég ezeknek a fogfehérítő matricáknak az egyharmada. Az alkalmazási ideje 30 perc egyszer vagy kétszer naponta, a fogak érzékenységétől függően. A fokozatos többnapos fehérítés általában hatékonyabb, mint az egyszeri gyors fehérítés, így kiváló fehérítő hatása van.

A Supreme fehérítő matricák koncentrációja e legerősebb, ezért nem alkalmas azok számára, akiknek érzékenyek a fogaik, mert az ő számukra a fehérítés kellemetlen lehetne. Az össze fogfehérítést követheti egy ártalmatlan reakció, átmenetileg érzékeny fogak.

 

Nem tartalmaz Advanced Seal (Strong Grip, No Slip) technológiát. A fogakon természetesen erősen tartanak, de nagyobb nyáltermelődés esetén kicsit elmozdulhatnak a fogakon. Néhány vásárlónak ez zavaró, de többségüknek nem.

A kínálatunkban szerepel a Supreme fogfehérítő matricából feles és egyharmados csomag is elérhető. Mivel ezek a fogfehérítő matricák az egyik legerősebbek a kínálatunkban, és a feles, vagy az egyharmados csomag, is elég a fogak kifehérítéséhez, ezért ilyen csomagolást is rendelhet és pénzt takaríthat meg.

Ha olyan fehérítő matricákat keres, amelyben a lehető legtöbb matrica van, ha többen szeretnék egymás közt szétosztani, vagy szeretne későbbi alkalmazáshoz is megtartani a fehérítő matricákból, vagy folyamatosan szeretné őket használni, és egyidejűleg erős fehérítő matricákat keres, és nem bánja, ha úgy tapadnak a fogaira, mintha ragasztóval lennének odaragasztva, de az alkalmazás során kissé elmozdulhatnak, válassza ki ezeket a fogfehérítő matricákat.

 

Előnyök:

 • a fehérítő anyagok legmagasabb koncentrációja
 • fokozatos többnapos fehérítés
 • nagy csomagolás 42 napra
 • magas szintű fehérítés

Hátrányok:

 • az érzékenyebb fogú embereknél a fehérítés kb. az 5-10 nap után a fokozottabb érzékenység miatt kellemetlen lehet
 • nem tartalmaz Advanced Seal technológiát

Teljes értékelés: Level 5

 

 

  

3D PROFESSIONAL White + fogfehérítő LED LIGHT lámpával

  

Hatékonyságát tekintve kínálatunk egyik legjobb fogfehérítő matricája. A csomagolás egy professzionális, az otthoni használatra is alkalmas fogfehérítő lámpát is tartalmaz. A lámpa a matricák fehérítő hatását fokozza és felgyorsítja. A lámpával együtt ezek a matricák a webáruház legkiválóbb fogfehérítő termékei. A csomagolás 19 napi egy órán át tartó alkalmazást tartalmaz.  A speciális fény a hatást felgyorsítja és fokozza, ezért ezek a matricák érik el a legjobb fogfehérítési eredményeket.

 

Előnyök

 • Strong Grip, No Slip“ technológia, hogy erősen tartson a fogakon
 • a professzionális fogfehérítő lámpát tartalmazza a csomag

Hátrányok

 • a hosszabb egyórás fehérítésnek lehet a következménye, hogy a fehérítő kezelés során kialakulhat fokozott fogérzékenység, mint minden egyes fogfehérítés lehetséges ártalmatlan reakciója.

Teljes értékelés: Level 5

 

 

 

3D White SUPREME BRIGHT

 

A fogfehérítő LED lámpa a Supreme matricákkal együtt a Crest márka teljes kínálatának a legjobb matricái. Ha nincs gondja a fogérzékenységgel és a legjobb fogfehérítő hatású CSÚCSTERMÉKET keresi, válassza ezeket a matricákat. Nincs szüksége LED-lámpára a fogfehérítéshez, ez csak egy kis finomítás a fehérítési folyamat felgyorsításához. A fehérítés sokkal kényelmesebb a lámpa nélkül, ezért a Supreme Bright matricáknál választani sem lehetne jobbat.

 

Előnyei:

 • Strong Grip, No Slip” a fogra tapadást biztosító hatékonyabb technológia.
 • Professzionális fogfehérítő hatás

Hátrányai:

 • abból adódhatnak, hogy a hosszabb, napi egy órás fogfehérítés során előfordulhat a fogak fokozott érzékenysége, ami a fogfehérítés egyik lehetséges ártalmatlan mellékhatása. Fogérzékenység esetén nem alkalmas.

Összértékelés: Level 5

 

 

 

3D White Professional Effects

 

Crest 3D White Professional Effects fogfehérítő matrica - Ajánlott termék. A teljes kínálat legnépszerűbb matricái. Legjobb ár/minőség arány. A fehérítés magas szintje és egyúttal kedvező ár a fogfehérítés ezen magas szintjéért.

AZ ÉV TERMÉKE 2018 -ban Szlovákiában heureka.sk portál és a vásárlók egészéves értékelése alapján. Ezek a legkedveltebb fogfehérítő matricák a teljes kínálatból. Magas fokú fehérítés és viszonylag alacsony ár ilyen magas szintű fogfehérítésért. Ezek a fogfehérítő matricák elégségesek az egészséges fogakkal rendelkező emberek 99% -nak a professzionális fogfehérítéséhez. Használatuk 20 nap vagy szükség szerint rövidebb idő is lehet, naponta 30-45 perc. Ez egy fokozatos, többnapos fehérítés, amely nagyon hatékony. Ideális választás mindenkinek. Ha nem tud választani, és szeretné, ha mi választanánk Ön helyett, akkor ezeket a fehérítő matricákat ajánljuk.

 

Előnyök:

 • tartalmaznak „Advanced Seal“ ill. Strong Grip, No Slip technológiát, az erősebb tapadás érdekében, így erősen tartanak a fogakon az alkalmazás alatt, és nem mozdulnak el
 • fokozatos többnapos fehérítés, ami nagyon hatásos
 • kiváló minőség/ár arány
 • számos tekintélyes díj jól ismert magazinokban, interneten, nyomtatott és televíziós médiában az Egyesült Államokban
 • a legkedveltebb a Crest egész kínálatából
 • magas szintű fehérítés
 • ideálisak, ezért annyira népszerűek - 20 nap (a fehérítés időtartama ideális - a fogak fokozatosan gyönyörűen kifehérednek a lehetséges legmagasabb hatást érik el úgy, hogy hosszú ideig fehérek maradnak), naponta 30-45 perc (ideális a fehérítés időtartama, minimális rizikóval a fogak fokozott érzékenységére a fehérítés során a legtöbb embernél), olyan technológia, hogy a fogakra erősebben tapadnak (erősen tartanak a fogakon, az alkalmazás ideje alatt nyugodtan ehet és ihat).

Hátrányok:

 • nincsenek hátrányai

Teljes értékelés: Level 4

 

 

 

3D Professional White

 

Crest Professional White fogfehérítő matricák

Az eddig legkedveltebb Crest 3D White Professional Effects továbbfejlesztett utódja, amely a 2018-as évben az év terméke volt Szlovákiában a független portál Heureka.sk és a valós felhasználók egészéves véleménye alapján.

Ez az új bestseller, a Professional Effects korábbi verziójának továbbfejlesztett változata. Ezek nagyfokú fehérítést biztosítanak ideális számú alkalmazással. Ezek a fogfehérítő matricák elégségesek az egészséges fogakkal rendelkező emberek 99% -nak a professzionális fogfehérítéséhez. Használatuk 20 nap vagy szükség szerint rövidebb idő is lehet, naponta 30 perc. A fogak fehérek az első 3-7 alkalmazás után. Ez egy fokozatos, többnapos fehérítés, amely nagyon hatékony. Ideális választás mindenkinek. Ha nem tud választani, és szeretné, ha mi választanánk Ön helyett, akkor ezeket a fehérítő matricákat ajánljuk.

 

Előnyök:

 • tartalmaznak „Advanced Seal“ ill. Strong Grip, No Slip technológiát, az erősebb tapadás érdekében, így erősen tartanak a fogakon az alkalmazás alatt, és nem mozdulnak el
 • fokozatos többnapos fehérítés, ami nagyon hatásos
 • új bestseller
 • magas szintű fehérítés
 • ideálisak, ezért annyira népszerűek - 20 nap (a fehérítés időtartama ideális - a fogak fokozatosan gyönyörűen kifehérednek a lehetséges legmagasabb hatást érik el úgy, hogy hosszú ideig fehérek maradnak), naponta 30 perc (ideális a fehérítés időtartama, minimális rizikóval a fogak fokozott érzékenységére a fehérítés során a legtöbb embernél), olyan technológia, hogy a fogakra erősebben tapadnak (erősen tartanak a fogakon, az alkalmazás ideje alatt nyugodtan ehet és ihat).

Hátrányok:

 • nincsenek hátrányai

Teljes értékelés: 4 Level

 

 

 

3D BRILIANCE White

 

Fogfehérítő matricák a legmagasabb szintű fehérítéssel. Használja 16 napig, minden nap 30 percet. Ez a legújabb TOP termék a Crest márkától. Ha a legjobb fogfehérítő matricát keresi a kínálatból, éppen megtalálta. 

 

Előnyök:

 • Advanced Seal technológiával rendelkeznek
 • a legjobb matricák a kínálatból
 • magas szintű fehérítés

Hátrányok:

 • nincs

Teljes értékelés: 3 Level

 

 

 

3D Glamorous White

 

Fogfehérítő matrica a fogak 14-napos napi 30 perces fehérítéséhez.

A fogfehérítő matricákat 14-napos fehérítésre 30 perc naponta. Ha olyan jó terméket keres, amely láthatóan kifehéríti a fogait, és hatása hosszantartó lesz, nem szükséges a legdrágábbat és legerősebbet választani a kínálatból, ajánljuk a "felsőbb középszintű" fehérítő matricákat.

 

Előnyök:

 •  „Advanced Seal“ (Strong Grip, No Slip) technológiával rendelkeznek
 • okozatos többnapos fehérítés
 • középút, viszonylag alacsony ár
 • az ideális  Professional Effects egy fokkal alacsonyabb minőségű, olcsóbb alternatíva
 • 14 napos egy elég hosszú fogfehérítési folyamat, hogy a jó fogápolás mellett a fogak fehérsége hosszan tartó legyen

Hátrányok:

 • nincsenek hátrányai

Teljes értékelés: 3 Level

 

 

 

3D 1-hour EXPRESS

 

Crest 3D 1-hour Express fogfehérítő matricák

A fogfehérítés gyors módja 10 egyórás applikációval. Tudomásul kell venni, hogy nem mindenkinél ideális a hatása a gyors fehérítésnek. Van, akinek szép fehérek lehetnek a fogai, másnak inkább a fokozatos, többnapos fehérítés a megfelelő, amit általában ajánlunk mi is. Ha sürgős a fehérítés, válassza ezeket a matricákat.

 

Előnyök:

 • gyors módja a fehér fogak elérésének
 • tartalmaznak Advanced Seal technológiát

Hátrányok:

 • néhányan enyhe fogérzékenységet, mivel az egyórás alkalmazásról van szó, ún. gyors fehérítés rövid idő alatt

Teljes értékelés: Level 3

  

 

 

3D White Vivid 

 

A legkevesebb alacsonyabb koncentrációjú matricát tartalmazó csomagolás. 12-napos használat 30 percig naponta. A fogfehérítés alacsonyabb szintje.

Ez a csomagolás tartalmazza a legkevesebb fehérítő matricát alacsonyabb koncentrációval. 10-napos alkalmazás 30 percig naponta. A fogfehérítés alacsonyabb szintje. Szeretné fogait még fehérebbé tenni? Vagy folyamatosan megtartani a fehérségüket? Vagy elég Önnek valami gyengébb is jól látható, de gyengébb hatással? És nem akar sokat fizetni. Abban az eaetben ezek a fogfehérítő matricák megfelelőek az Ön számára.

 

Előnyök:

 • nagyon alacsony ár
 • újabban a Vivid fogfehérítő matricák tartalmazzák az erősebb tapadás technológiát
 • biztosítják a fogfehérítés alapvető szintjét, biztosítják a fogfehérítés alapvető szintjét, ami egyértelműen a legjobb a többi otthon használatos fogfehérítő termékhez képest, mivel jól ismert, hogy a Crest fogfehérítő matricák hatásosak, míg más termékek az emberek nagy többségénél nem hatnak, vagy hatásuk csak egy hétig tart. Tehát, ha úgy dönt, hogy Crest Vivid vagy más konkurens terméket vásárol ebben az árkategóriában, a választásnak egyértelműnek kell lennie.
 • ha mély sárga vagy enyhén sárga fogai vannak, és fiatal, 25 éve nem dohányzik, így ezek a fogfehérítő matricák pokolian kifehérítik fogait, és biztosan elégedett lesz
 • az új verzió a régihez képest abban van továbbfejlesztve, hogy tartalmaz  No Slip Advanced Seal technológiát, így a fogfehérítő matricák nem mozdulnak el, és tartanak fogakon.

Hátrányok:

 • alacsonyabb szintű fehérítés

Teljes értékelés: 2 Level

 

 

 

3D SENSITIVE White

 

A Crest fogfehérítő matricák ugyanazokon az összetevőkön alapulnak, melyeket a fogorvosok is használnak a professzionális fogfehérítés során. A Crest fogfehérítő matrica a legkedveltebb módja az otthoni fogfehérítésnek a világon.

Speciálisan azoknak az embereknek alkalmas, akiknek érzékenyek a fogai. A csomag 13 napos alkalmazáshoz tartalmaz matricákat. A fogfehérítő matricák alkalmazása 30 perc naponta. A fehérítés kíméletes és fokozatos. Bár nem nyújtanak magas színvonalú professzionális fehérítést, mint más Crest matricák, de a legtöbb embernek ez az aránylag fehérebb árnyalat megfelelő és elégséges. A speciálisan kifejlesztett gélnek köszönhetően nem áll fenn a rizikó, hogy a fehérítés során fokozott fogérzékenység lépne fel. Ha érzékenyek a fogai, és nem zavarja a kicsit gyengébb hatás, amely éppen azzal van korlátozva, hogy ezek a fehérítő matricák érzékeny fogakra vannak, akkor válassza ezeket a fogfehérítő matricákat.

 

Előnyök:

 • nem áll fenn annak a veszélye, hogy a fehérítés során fokozott fogérzékenység lépne fel
 • alkalmas érzékeny fogakra is
 • az új verzió, a korábbihoz képest abban jobb, hogy No Slip Advanced Seal technológiát tartalmaz, ezért nem mozdulnak el

Hátrányok:

 • alacsonyabb szintű fehérítés

Teljes értékelés: 2 Level

 

 

 

Sikeült választani? Ha véletlenül nem, nyugodtan tegye fel konkrét kérdéseit e-mailben vagy válassza a legeladottabb fogfehérítő matricákat: Professional Effects fehérítő matricák