A matricák összehasonlítása

Választás a fehérítő matricák között

 

legjobb Crest fogfehérítő matrica

Amennyiben nem tud dönteni, mely Crest márkájú fehérítő matricát válassza kínálatunkból, olvassa el ezen rovatban szereplő tanácsainkat és útmutatónkat. Valamennyi Crest matrica hatékony, ami jelentősen megkülönbözteti őket más konkurens otthoni fogfehérítésre szánt termékektől. Önön múlik, hogy a fehérítés milyen szintjét szeretné elérni, milyen költségvetéssel indul a termék megvétele felé vagy hogy nem átlagon felül érzékenyek-e a fogai és hasonlók. Ezen tényezők figyelembevételével döntsön a fehérítő matricák kiválasztásakor. További tényezők:

 

- a fehérítő kúra hossza napokban - hogy megfelel-e Önnek a fokozatos többnapos fehérítés vagy inkább minél korábban szeretné kifehéríteni a fogait.

- egy használat hossza percekben - amennyiben fogai érzékenyebbek, válassza inkább a 30-perces matricákat az órásak helyett - csak a biztonság kedvéért, hogy a fehérítés mindenképpen fájdalommentes legyen és 100%-ban kényelmes.

- hogy a matricák az erősebb Advanced Seal tapadási technológiával készültek-e és hogy az Ön számára ez fontos-e, vagy hogy zavarni fogja-e Önt, ha az említett technológia nélkül gyártott matricák érintésre mozoghatnak vagy csúszkálhatnak a fogakon. Csak a használat közbeni kényelemről van szó. A végeredményre a matricák enyhe mozgása a fogakon szinte egyáltalán nincs befolyással.

 

a legjobb fehérítő csíkok Crest 3D White

 

A matricák összehasonlítását megtalálhatja az összevető táblázatban vagy az alábbi infografikán:

 

A fehérítő matricák kiválasztásával kapcsolatos tanácsokat és ajánlásokat ábrázoló infografika.

 

Amennyiben tanácsaink elolvasása után sem tud választani, vásárolja meg a Crest Professional Effects fogfehérítő matricákat. Ezek a legideálisabb, legkellendőbb és hosszú távon a legnépszerűbb matricák a Crest márka kínálatából. Mi is csak ajánlani tudjuk őket. Megvásárolhatja a Professional Effects matricák feles csomagolását is.

 

Ebben a cikkben megtalálja a fontosabb előnyök leírásait és az egyes matricafajták enyhe hátrányait is és ezek alapján könnyebben tud majd választani egy Önnek megfelelő terméket.

 

Általánosan érvényes, hogy valamennyi Crest fogfehérítő matrica hatékony. Ezért nincs oka aggodalomra, hogy ha esetleg egy gyengébbet választ, azok nem fehérítik majd ki a fogát. Fogai biztosan fehérebbek lesznek a gyengébb matricákkal is. Minél erősebbek viszont, annál jobb és tartósabb a fogfehérítés hatása. Természetesen ez függ a fogak későbbi ápolásától is. A fogak fehér árnyalata tartósságát segítheti, ha rendszeresen használja a Crest fogkrémeket, melyek tökéletesen megőrzik a fogak fehérségét.

 

Hogyan válasszak matricát

 

A Crest fehérítő matricák összehasonlítása

 

Supreme Professional

 

A sűrűséget tekintve a Supreme fogfehérítő matricák a legerősebbek, ezért nem alkalmasak az érzékeny fogú személyek számára, mivel a fehérítés kellemetlen lehet az ő esetükben.

Ez a matricák legnagyobb csomagolása. A teljes csomag 84 matricát tartalmaz 42 használathoz, az emberek többségének azonban elegendő fogai kifehérítéséhez a matricák harmad mennyiségű csomagolása is. Naponta 30 percig használatosak vagy kétszer naponta, fogai érzékenységétől függően. A fokozatos többnapos csomagolás többnyire hatékonyabb mint az egyhasználatos csomagolás, ezért kiváló fehérítő hatásuk.

A sűrűséget tekintve a Supreme fogfehérítő matricák a legerősebbek, ezért nem alkalmasak az érzékeny fogú személyek számára, mivel a fehérítés kellemetlen lehet az ő esetükben. Minden fogfehérítés során előfordulhat ártalmatlan átmeneti fogérzékenység mellékhatásként.

Nem rendelkeznek Advanced Seal (Strong Grip, No Slip) technológiával. A fogakhoz viszont természetesen erősen tapadnak, de erősebb nyáltermelés esetén elmozdulhatnak. Valakinek ez gondot okoz, ez viszont ritka.

Kínálatunkban szerepel a Supreme matricák feles és harmados csomagolása is. Mivel ezek a matricák a kínálatban szereplő legerősebbek egyike, az ügyfeleknek gond nélkül elegendő a feles, vagy harmados csomagolás is, lehetősége van ezen variációk megvásárlására és így a spórolásra is.

 

Előnyei:

 • a fehérítő anyagok legmagasabb koncentrációja
 • fokozatos többnapos fehérítés
 • nagy csomagolás akár 42 napra
 • a fehérítés magas szintje

Hátrányai:

 • érzékenyebb fogú emberek esetében a fehérítés kb. 5-10 napon belül kellemetlenné válhat a fogak fokozott érzékenysége miatt
 • nem rendelkeznek Advanced Seal technológiával

Összesített értékelés: Level 5 *

 

 

3D White Professional Supreme

 

Ez a Supreme fogfehérítő matricák javított új kiadása, viszont ebben az esetben a fehérítés enyhén intenzívebb módjáról van szó - kisebb számú használat, minden nap egy órán át (a Supreme matricák 30 perce helyett).

A legmagasabb, csillagos 5-ös szintű fehérítés. 14 napon át használatosak, naponta 1 órára. Ez a Supreme fogfehérítő matricák javított új kiadása, viszont ebben az esetben a fehérítés enyhén intenzívebb módjáról van szó - kisebb számú használat, minden nap egy órán át (a Supreme matricák 30 perce helyett). Az órás használat miatt nem alkalmasak érzékeny fogú személyeknek. Ha Önnek érzékenyek fogai, válasszon a félórás matricák közül (Vivid, Glamorous White, Professional Effects, esetleg a nagyon érzékeny fogakra szánt Gentle Routine matricákat).

 

Előnyei:

 • Advanced Seal technológiával rendelkeznek
 • a matricák 14-18%-al hosszabbak mint más Crest matricák
 • a fehérítés magas szintje

Hátrányai:

 • a naponkénti egy órás fehérítés miatt a fehérítő kúra során lehetséges ártalmatlan mellékhatásként fokozott fogérzékenység léphet fel minden fogfehérítésnél

Összesített értékelés: Level 5 *

 

 

Crest 3D White matricák fehérítő lámpával

 

Crest 3D White matricák fehérítő lámpával

Jelenleg a legjobb hatású matricák a kínálatunkból. A csomagolás egy professzionális fogfehérítő-lámpát is tartalmaz otthoni használatra. A lámpa maximalizálja és gyorsítja a matricák hatását. A lámpával együttesen ezek a matricák az e-shop legjobb fogfehérítő termékei. A csomagolás ugyan csupán 10 applikációt tartalmaz napi egy órára, de a hatást a lámpa fénye maximalizálja és felgyorsítja, ezért ezek a matricák eredményezik a legkiemelkedőbb fehérítő hatást.

 

Előnyei:

 • „StrongGrip, No Slip“ technológia a fogakhoz való erős tapadás érdekében
 • erős koncentrációjú matricák
 • a professzionális fogfehérítő-lámpa a csomagolás része
 • magas szintű fehérítés

Hátrányai:

a hosszabb, egy órán át tartó fehérítés miatt a fehérítő-kúra során fokozott fogérzékenység jelentkezhet, ami csak ártalmatlan mellékhatása minden fogfehérítésnek.

Összértékelés: Level 5 *

 

 

3D White THERAPY szérummal a fogzománc védelméért

 

Crest 3D White THERAPY szérummal a fogzománc védelméért matrica

Újdonság, amely még az érzékeny fogak számára is alkalmas. Nagy előnyük, hogy olyan fogakat kezelnek, amelyek bizonyos fokú fokozott érzékenységben szenvednek. A kezelés időtartama nem túl hosszú, de nem is rövid. Egy alkalmazás hossza ideális, csak 30 percig tart. A csomagolás tartalmazza a fogzománc szérumot is, amelyet minden matrica alkalmazása után használ. Ezek nem a legerősebb matricák az ajánlatunkból, de a legjobbak közé tartoznak és határozottan ajánljuk őket összetettségük és alkalmasságuk által az érzékenyebb fogak számára.

 

Előnyei:

 • alkalmas érzékeny fogakra is
 • a csomag tartalmaz szérumot a fogzománc védelmére és megerősítésére
 • egy alkalmazás ideális időtartama - 30 perc
 • hatásos technológia a fogakra való felragasztásra


Hátrányai:

 • elmondható, hogy nincs. Ez egy nagyon jó összetett termék
 • Nagyon ideális lenne, ha ez a csomag 20 alkalmazást tartalmazna 14 alkalmazás helyett

Összesített értékelés: Level 3

 

 

 

3D White LUXE FlexFit Supreme

 

A matricák hosszabbak mint más Crest matricák, az emberek többségénél valamennyi fogat takarják.

A legmagasabb - csillagos 5 szintű fehérítő matricák. 21 napon át, alkalmazandók napi 1 órában.  

  

Előnyei:

 • Strong Grip, No Slip“ technológiával rendelkeznek, amely az új Advanced Seal technológia. A matricák nemcsak jól tartanak a fogakon, hanem a lehúzás után a fogakon szinte egyáltalán nem marad zselé ezért nem szükséges a fogait vízzel vagy kefével megmosni a matricák lehúzása után.
 • új exkluzív FlexFit technológia - a matricák bármilyen fogformához alkalmazkodnak
 • a matricák hosszabbak mint más Crest matricák, az emberek többségénél valamennyi fogat takarják
 • a fehérítés magas szintje

Hátrányai:

 • a naponkénti egy órás fehérítés miatt a fehérítő kúra során lehetséges ártalmatlan mellékhatásként fokozott fogérzékenység léphet fel minden fogfehérítésnél. Mivel azonban új összetételről és a fogakra való felhelyezés új technológiájáról van szó, a fokozott érzékenység kockázata kisebb, mint más matricáknál, melyeket naponta egy órán át használatosak.

Összesített értékelés: Level 5 *

 

 

3D White Professional Effects

 

 

Crest 3D White Professional Effects fogfehérítő matrica - Ajánlott termék. A teljes kínálat legnépszerűbb matricái. Legjobb ár/minőség arány. A fehérítés magas szintje és egyúttal kedvező ár a fogfehérítés ezen magas szintjéért.

Ajánlott termék. A teljes kínálat legnépszerűbb matricái. Legjobb ár/minőség arány. A fehérítés magas szintje és egyúttal kedvező ár a fogfehérítés ezen magas szintjéért. Ezek a matricák az egészséges fogú emberek 99% számára megfelelőek a fogak professzionális fehérítésére. 20 napon keresztül használatosak, szükség szerint akár rövidebb ideig, naponta 30 percig. Fokozatos többnapos fehérítésről van szó, amely rendkívül hatékony. Mindenki számára ideális választás. Amennyiben nem tud választani és a választást ránk bízza, éppen ezen matricákat ajánljuk Önnek.

 

Előnyei:

 • Advanced Seal“ illt. Strong Grip, No Slip erősebb tapadási technológiával rendelkeznek, ezért nagyon erősen tartanak a fogakon és használat során nem mozdulnak el
 • fokozatos többnapos fehérítés, ami nagyon hatékony
 • kiváló ár/minőség arány
 • több ismert díj nyertese népszerű újságokban, internetes, nyomtatott és televíziós fórumokon az USA-ban
 • a Crest kínálatának legnépszerűbb matricái
 • a fehérítés magas szintje
 • teljesen ideálisak - 20 nap (a fehérítés ideális hossza – a fogak fokozatosan gyönyörűen kifehérednek a maximális szintig elég precízen ahhoz, hogy fehérségüket sokáig megőrizzék), 30 perc naponta (a fehérítés kényelmes időtartama, a fokozott érzékenység minimális kockázatával az emberek többségénél), erősebb tapadási technológia (erősen tartanak és használatuk során nyugodtan ihat vagy ehet).

Hátrányai:

 • nincsenek hátrányai

Összesített értékelés: Level 4

 

 

3D Glamorous White

 

Fogfehérítő matrica a fogak 14-napos napi 30 perces fehérítéséhez.

Fogfehérítő matrica a fogak 14-napos napi 30 perces fehérítéséhez.

Előnyei

 • Advanced Seal“ ( Strong Grip, No Slip) technológiával rendelkeznek
 • fokozatos többnapos fehérítés
 • arany középút, viszonylag alacsony ár
 • ez az ideális Professional Effects alacsonyabb szintű olcsóbb alternatívája
 • 14 nap a fogak fehérítésének megfelelően hosszú folyamatát biztosítja úgy, hogy a megfelelő ápolás mellett igazán hosszan fehérek maradjanak

Hátrányai:

 • nincsenek hátrányai

Összesített értékelés: Level 3

 

 

3D White Vivid 

 

A legkevesebb alacsonyabb koncentrációjú matricát tartalmazó csomagolás. 12-napos használat 30 percig naponta. A fogfehérítés alacsonyabb szintje.

A legkevesebb alacsonyabb koncentrációjú matricát tartalmazó csomagolás. 10-napos használat 30 percig naponta. A fogfehérítés alacsonyabb szintje.

 

Előnyei:

 • nagyon alacsony ár
 • a fogfehérítés alap szintjét nyújtják, amely azonban ebbe az árkategóriába tartozó otthoni fogfehérítésre szolgáló termékekkel szemben egyértelműen a legjobb, mivel közismert, hogy a Crest matricák működnek és más termékek az emberek többségénél egyszerűen nem válnak be, vagy csak egy hétig hatnak. Tehát amennyiben hezitál, hogy ebben az árfekvésben a Crest Vivid matricákat vásárolja meg vagy más konkurens terméket, a választásnak egyértelműnek kellene lennie.
 • amennyiben erőteljesen sárgák vagy enyhén sárgák a fogai és Ön fiatal, nem dohányzik 25 éve, akkor az Ön fogait ezek a matricák is kifehérítik és biztosan elégedett lesz majd
 • Advanced Seal No Slip technológia

Hátrányai:

 • a fehérítés alacsonyabb szintje

Összesített értékelés: Level 2

 

 

3D White Gentle Routine

 

A Crest fogfehérítő matricák ugyanazokon az összetevőkön alapulnak, melyeket a fogorvosok is használnak a professzionális fogfehérítés során. A Crest fogfehérítő matrica a legkedveltebb módja az otthoni fogfehérítésnek a világon.

Speciálisan érzékeny fogú emberek számára. A csomagolás 14-napos alkalmazáshoz tartalmaz matricákat. A matricákat alkalmazza naponta 30 percre. A fehérítés kíméletesen és fokozatosan valósul meg. Nem nyújtanak ugyan professzionális szintű fehérítést mint egyéb Crest matricák, de a viszonylag fehérebb fogakkal rendelkező emberek számára megfelelőek és elegendőek. A speciálisan kifejlesztett zselének köszönhetően a fehérítés során nem áll fenn a fogak fokozott érzékenységi mellékhatásának kockázata.

 

Előnyei:

 • a fokozott fogérzékenység fehérítés közbeni mellékhatásának kockázata nélkül
 • érzékeny fogú emberek számára is alkalmas
 • Advanced Seal No Slip technológia

Hátrányai:

 • a fehérítés alacsonyabb szintje

Összesített értékelés: Level 2

 

 

3D White Monthly Whitening BOOST

 

Crest 3D White Monthly Whitening BOOST fehérítő matricák

Ezek a fehérítő matricák nem klasszikus matricák, amelyek már néhány alkalmazás után kifehérítik fogait. Ugyanis az előző, StainShield illetve 5 MinuteTouchUpKit típusokhoz hasonlóan, a már kifehérített fogak fehérítésére és fehérségének megőrzésére szolgálnak. Akkor rendelje és használja hát ezeket, ha már kifehérítette fogait a Crest márka egyéb matricáival, maximalista és szeretné, hogy fogai a lehető leghosszabb ideig tökéletesen fehérek maradjanak a maximális hatás elvesztése nélkül.

Csak egyszer használatosak havonta 1 órán át és 12 alkalmazást tartalmaznak. Egy csomagolás tehát egy egész évre elegendő. Gyakrabban is használhatja őket. Ez csak öntől és a tökélete fehérséggel kapcsolatos elvárásaitól függ. Védelmet nyújtanak az új, ételből és italból származó színezőanyagokkal, valamint a már kifehérített fogak elszíneződésével szemben.

 

Előnyei:

 • Advanced Seal™ erősebb tartást biztosító technológiával rendelkeznek
 • a csomagolás 1 évre elegendő (12 aplikáció a fogak minél hosszabb fehéren tartására)
 • a matricáknak köszönhetően a fogak nem fognak újból elszíneződni és a maximális fehér hatás tovább tart, mint használatuk nélkül
 • alacsony ár

Hátrányai:

 • nincsenek hátrányai

Összértékelés: nincs fehérítési szintjük, mivel nem a fogak fehérítésére, hanem a fehérség megőrzésére szolgálnak

 

 

3D White 1-hour Express

  

A fokozatos többnapos fehérítés mindig hatékonyabb mint az intenzív fehérítés. Ezeket a matricákat a legjobbként értékelnénk a Crest kínálatából (ha nem vesszük számításba a Gentle Routine érzékeny fogakra szánt matricákat, mivel azok az 5-perces használat miatt nehezen összehasonlíthatók, továbbá ha nem vesszük figyelembe a Stain Shield utólagos fehérítésre szánt matricákat sem).

Gyors fogfehérítés a 7 órás aplikációknak köszönhetően. Ha gyorsan fehér fogakat szeretne, válassza ezeket a matricákat, tudatosítania kell viszont, hogy nem mindenkinél ér el ideális eredményt a gyors, intenzív fogfehérítés. Van akinél a fogak szépen kifehérednek, van akinek viszont megfelelőbb a fokozatos, több napos csomagolás, amelyet általánosságban ajánlunk mindenkinek.

 

Előnyei:

 • fehér fogak rövid idő alatt
 • Advanced Seal technológiával rendelkeznek
 • a fogérzékenység nem jelentkezik, mivel csak egyszeri használatról van szó 4 havonta. Ha viszont mind a 4 matricát rövid időn belül felhasználja, egy vagy két napig tartó fogérzékenységet tapasztalhat.

Hátrányai:

 • a fehérítés alacsonyabb szintje
 • enyhén érezhetőbb fogérzékenység léphet fel, mivel órás aplikációkról és ún. érintkezéses rövid időtartamú fehérítésről van szó

Összesített értékelés: Level 2

 

 

Választott? Amennyiben nem, nyugodtan forduljon hozzánk kérdéseivel e-mailen vagy válassza a legjobb és legkellendőbb matricákat, melyeket ajánlunk - Professional Effects fogfehérítő matricák.