A Crest fogkrémek áttekintése

 

Amennyiben nehezen tájékozódik a Crest fogkrémek kínálatában és tanácsra szorul azzal kapcsolatosan melyiket válassza a célnak megfelelően, olvassa el ezt a cikket és azonnal jobb áttekintést kap a Crest fogkrémeket illetően. A fogkrémek fő céljuk szerint vannak osztályozva. Természetesen valamennyi Crest fogkrém óvja fogait az összes szükséges területen, de némely például extra erős fehérítő erővel rendelkezik vagy csökkenti a fogérzékenységet stb.. A fogkrémeket illetően nem sok tanács létezik, de amennyiben jobb áttekintést szeretne és ennek alapján döntést hozni, olvasson tovább.

 

 

Amennyiben nem szeretne többet olvasni és szeretne hozzájutni a legjobb Crest márkájú fogkrémekhez, vásárolja meg azonnal ezt a kedvező Crest fogkrémcsomagot. A fogak fehérségének hosszan tartó megőrzése és a legjobb fogápolás érdekében ajánlott a Crest fogkrémek hosszú távú használata, mivel ezek a fogkrémek valóban magas minőségűek, nagyon jól tisztítják és fényesítik a fogakat, eltávolítják a külső elszíneződéseket és védik a fogakat a fogszuvasodás ellen, nem utolsó sorban pedig kíméletesek a fogakhoz.

 

A Crest fogkrémek egyeseknél képesek a fogak gyönyörű kifehérítésére is. Figyelembe kell venni azonban azt, hogy a fogfehérítésre a matricák szolgálnak, nem a fogkrémek. Ha bárki azt állítja Önnek, hogy bármely fogkrém garantáltan kifehéríti fogait, sajnos hazudik és csak át akarja verni. A fogkrémek a FOGFELSZÍNT tisztítják. Nem hatnak viszont a fog belsejében és ott fehérebb árnyalatra oxidálni a színezékeket. Ennek ellenére is több ezer ügyfelünk állítja, hogy fogkrémjeinek szépen kifehérítették a fogaikat. Ha kipróbálnák a matricákat, biztosan még fehérebbek lennének. Ezért ha Önnek elegendő a finoman fehérebb árnyalat, akkor ezek a fogkrémek is optimális megoldást jelentenek, de ha professzionális fehérítő hatást szeretne, szükséges a Crest matricák után nyúlni és a Crest fogkrémeket ideális esetben a fogak fehérségének megőrzésére használni.

 

Fehérítő fogkrémek

 

A Crest fogkrémek fantasztikusan kifehéríthetik a fogfelszínt, eltávolítják a külső elszíneződéseket és megőrzik a fogak fehérségét hosszú időn át. Természetesen óvják a fogsort a klasszikus területeken is mint például a védelem a fogszuvasodással, fogkővel, plakkal, ínygyulladással és hasonlókkal szemben, de a fehérítő hatás a fő területük és konkurens előnyük. Ezen a területen valóban a legjobbak a világon és ez nem csak marketingfogás mint a forgalmazók többségénél, hanem egyszerűen tény.

 

A legjobb fehérítő fogkrém

 

A Crest márkájú fogkrémek hosszútávú normál használatra lettek kialakítva, mivel fluoridot is tartalmaznak. Teljesen helyettesítik a hagyományos fogkrémet és egyidejűleg rendkívül fehérítő hatásúk. Ami a fehérítő hatást illeti, a különbség fogkrémjeink közt minimális. Kínálatunkban 5-8 TOP fehérítő fogkrém található. A többi picit gyengébb hatású, viszont még így is nagyon jó minőségű. Az alábbiakban tüntetjük fel a fehérítő hatású fogkrémek hozzávetőleges sorrendjét.

    

    

Más osztályba tartozik a Crest BRILLIANCE fogfehérítő gél és fogkrém. Ez a legjobb termék a fogfelszín fehérítésére kínálatunkból, amennyiben fogkrémről van szó és nem fogfehérítő csíkokról. A kettős fehérítő rendszert viszont nem a fogkrémek közé soroljuk, mivel ez picit magasabb szint és a fogkrémtől drágább fogfehérítési forma.

 

Hogyan válasszon fogkrémet

 

A fehérítő fogkrémek fehérítő erejük szerinti rangsorolása a legerősebbtől:

 

3D White ADVANCED WHITENING

3D White ULTRA Whitening VIVID MINT

3D White Brilliance

Baking Soda & Peroxide

3D Glamorous White

3D White Radiant Mint

3D White Arctic Fresh

COMPLETE Multi-Benefit Extra Whitening

 

 

Fogkrémek érzékeny fogakra

 

A Crest fogkrémek kitűnőek a fogérzékenység csökkentésében is. A márka kínálatában több ilye típusú fogkrém is szerepel. Ezek között a fogkrémek között találunk olyanokat is, melyeknek a fogérzékenység csökkentésén kívül kiváló fehérítő hatásuk is van. Ezeket itt találhatja: Fogkrémek érzékeny fogakra

 


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása