A matricák összehasonlítása

Kedvezmények Crest 3D White BRILLIANCE luxuscsomag

Termékkód: 9001


45 000.00 Ft36 900.00 Ft

Megtakarítás 8 100.00 Ft (-18%)

Elérhetőség: Elfogyott

Teljes exkluzív BRILLIANCE kollekció kedvező csomagban extra alacsony áron!

 

A csomag tartalmaz:

- Crest 3D White BRILLIANCE Professional Effects fogfehérítő matrica +20% BÓNUSZ (30 perc naponta, 24 napig)

- Crest 3D White Brilliance fehérítő fogkrém

- Crest 3D White Brilliance BOOST extra-fehérítő fogkrém

 

(Az akció csak a készlet erejéig tart.)

 

 

Hogyan használjam a kedvezményes csomag termékeit?

 

Mindhárom terméket gond nélkül használhatja egyszerre abban az időszakban, amikor fogait a matricákkal fehéríti. Ez a fogfehérítés maximális lehetséges hatásának ideális kombinációja.

 

A BRILLANCE fogkrém a fogak általános tisztítására való. Ez a Crest legjobb fehérítő fogkrémje a Crest teljes kínálatából. Ez egy klasszikus fogkrém, amely minden hasznos tulajdonsággal rendelkezik (óv a szuvasodástól, stb.). Ezen kívül pedig szépen fehéríti (fényesíti) a fogak felszínét és megőrzi fehérségüket. Használja reggel és este hagyományos fogkrémje helyett.

 

A BRILLIANCE BOOST már egy más típusú fogkrém. Ez egy erősebb fehérítő fogkrém a fogfelszín fehérítésére (fényesítésére), nem a fogak általános ápolására (védelem a szuvasodás ellen stb.). Nem tartalmaz fluoridot, tehát nem véd a szuvasodással szemben. Használja időnként, bármikor ha szükségét érzi a megtisztítani a fogfelszínt az új színezékektől - például kávé fogyasztása után stb.. Ideális esetben használja egyszer naponta, de többszöri használata sem jelent gondot. Nem szükséges viszont minden nap használnia. Egyszerűen szükség szerint. Természetesen a fogakat semmilyen fogkrémmel sem szabad sikálni. A fogakat lágy technikával kell mosni és ennél a fehérítő fogkrémnél javasolt a körző mozdulatok technikáját alkalmazni, vagyis nem a klasszikus ínytől kifelé irányuló technikát.

 

A BRILLIANCE Peofessional Effects fehérítő matricákat az útmutató szerint használja. Ha fokozott érzékenységet tapasztal a fehérítés során és ez kellemetlen Önnek, tartson a fehérítésben 1-2 nap szünetet. Esetleg használjon érzékeny fogakra gyártott fogkrémet és mellőzze ezekben a napokban a BRILLIANCE BOOST fogkrémet. Használatát s fehérítő kúra után folytassa. A fokozott érzékenység a fogfehérítés általános ártalmatlan mellékhatása. Nem feltétlenül jelentkezik. A Crest matricák használóinál vagy nem is jelentkezik, vagy csak minimális, észrevétlen mértékben.

 

Ezen 3 termék kombinálása garantálja Önnek a fehérítés legjobb eredményét, amelyet méginkább maximalizálhat azzal, hogy minél jobban betartja a fehér diétát - kerülje a színező italokat és élelmiszereket (kávé, fekete vagy zöld tea, vérnarancs, paradicsomleves, ketchup, spenót, coca cola stb.). A diéta betartása nem kimondottan szükséges, de javasolt. Néha nem tudjuk elkerülni a kávé fogyasztását, ebben az esetben használja a Brilliance Boost fogkrémet.

 

Loading