A matricák összehasonlítása

Fehérítő matricák Crest 3D White 1hour EXPRESS + LED LIGHT fehérítő lámpával

Termékkód: 7419

4.915

(15 értékelés)36 900.00 Ft

Elérhetőség: Raktáron

A csomagolásban lévő matricák száma 38 db

Alkalmazás 1 óra naponta, 19 napig

ÚJDONSÁG! 

 

Rendkívül professzionális fogfehérítő hatást érhet el a Crest új fogfehérítő matricáival. Ez a csomag 19 órás alkalmazást tartalmaz a továbbfejlesztett 1-hour Express matricákkal ellentétben és egy fehérítő lámpát a fehérítő hatás felgyorsítása érdekében. 

A csomag tartalmaz egy fogfehérítő lámpát is, amely a fehérítés gyorsítójaként működik. Ez egy kiváló minőségű kék fény, amely gyengíti a fogakon és a dentinben lévő lerakódásokat és foltokat, így azok jobban lebomlanak, és még jobb fehérítő hatást biztosítanak. Ez nagyon különbözik a már látszólag eléggé ismerősnek tűnő, Alibaba-ból származó olcsó kínai lámpáktól. Ez nem egy közönséges lámpa, hanem egy professzionális mini fogfehérítő lámpa a rendelőkben használt fogászati lámpák szintjén. Hasonlóan nagy teljesítményű kék diódákat tartalmaz hideg fénnyel.

 

 

Használat:

 

- Naponta 1 x 1 órán át 19 napon keresztül + 5 perc alkalmazás a fehérítő lámpával

- a csomag 38 matricát tartalmaz = 19 matrica a felső fogakhoz és 19 az alsó fogakhoz = 19 alkalmazás = 19 zacskó matrica. 

- először a fehérítő matricákat a használati utasításnak megfelelően száraz fogakra helyezze fel. Hagyja rajta 60 percig.  45 perc elteltével bármikor elkezdheti világítani a fehérítő lámpát a fogakon 5 percig. Vagy akár egy óra elteltével is lehet. 

FIGYELMEZTETÉS: A lámpa csak a megadott számú percre van tervezve, és nem hosszabb időre. Ha a lámpát az előírtnál tovább használja, a lámpa lemerül. Az akkumulátorok nem cserélhetők. A lámpa élettartamára vonatkozó reklamációkat nem fogadunk el.

 

 

Figyelmeztetések:

 

- Ne kapcsolja be a fehérítő lámpát a fehérítési időn kívül, hogy elkerülje az elemek lemerülését, 

- a Crest matricákkal történő fogfehérítés nem alkalmas 18 év alattiaknak és olyan személyeknek, akik ínygyulladásban, erős fogszuvasodásban, vagy egyéb egészségügyi problémákban szenvednek. Mindenekelőtt egészséges fogakra van szükség, csak ezután lehetnek fehérek a fogai. 

- Ezek a  matricák erősebbek, nem alkalmasak érzékeny fogú emberek számára.

Loading