A matricák összehasonlítása

Crest WHITENING EMULSIONS fogfehérítő fogzselé toll

Termékkód: 35721

4.5124

(24 értékelés)13 290.00 Ft

Elérhetőség: Elfogyott

Súly 10 g

A Crest WHITENING EMULSIONS fogfehérítő fogzselé toll a nap bármely szakaszában történő otthoni fogfehérítésre lett kifejlesztve. A termék egyedülálló abban, hogy a tollban található fogfehérítő zselé a fogzománc hidratálását is biztosítja, és úgy van kialakítva, hogy a fogfehérítés és a fehérítő kezelés során egyáltalán ne érezze a fogak fokozott érzékenységét. A zselé az összes fogra felvihető, tehát a hátsó fogakra is, amelyeket a fogfehérítő matricák általában nem fednek le.

A fogfehérítő tollat bármikor és bárhová magával viheti, használatra mindig készen áll. A zsebében is elfér. Csak felviszi a zselét a fogaira, és hagyja kifejteni a hatását. Ezt követően 30 percen át ne egyen és ne igyon. A zselét nem kell leöblíteni, magától lejön a fogakról. Napi 3-4 alkalommal javasolt a használata. A fogfehérítő hatás fokozása érdekében a tollat akár ennél gyakrabban is használhatja. 

 

Használati mód: 

- szárítsa le a fogait egy papírzsebkendővel vagy egyszerűen csak nyitott szájjal lélegezze be a levegőt, hogy a fogai megszáradjanak,

- nyomja ki a tubusból a zselét és vigye fel a fehéríteni kívánt fogakra, szükség esetén az ujjával hozzásegíthet,

- hagyja kifejteni a hatását. Ezt követően 30 percen át ne egyen és ne igyon. Nem kell leöblíteni a fogait, a zselé magától eltűnik.

- előfordulhat, hogy az alkalmazás során a szájban fokozott lesz a nyáltermelés, de ez teljesen normális. A nyálat gond nélkül lenyelheti.

- az eredmény növeléséhez szükség esetén több réteg zselét vigyen fel a fogaira.

- használja naponta 3-4 alkalommal, vagy gyakrabban, ha még jobb fehérítő hatást szeretne elérni. 

 

 

Gyermekek elől elzárva tartandó. 

Gyermekek számára 18 éves kor alatt nem alkalmas.

Ügyeljen arra, hogy a szembe ne kerüljön. Ha mégis a szembe kerülne alaposan öblítse ki folyó vízzel.

Hideg és száraz helyen tárolandó.

Kerülje a termék túlmelegedését, ne tárolja nagyon meleg helyen.

Loading