A matricák összehasonlítása

Crest 3D VIVID GENTLE fél csomag – érzékeny fogakra

Termékkód: 7781

4.0667

(67 értékelés)11 500.00 Ft

Elérhetőség: Elfogyott

A csomagolásban lévő matricák száma 12 db

Alkalmazás 30 perc naponta, 6 napig

A fél csomag Crest 3D VIVID GENTLE érzékeny fogak fehérítésére szolgál. A csomag fele elegendő lehet valakinek, ezért szerepel kínálatunkban. Ha azonban a fogfehérítés professzionálisabb hatását szeretné elérni, javasoljuk, hogy mindig a teljes Crest csomagot vásárolja meg. 

A Crest 3D VIVID GENTLE fehérítő csíkok kifejezetten érzékeny fogak fehérítésére szolgálnak.  Az érzékeny fogak fehérítése nehéz, mivel fokozottan érzékenyek, ezért a fehérítőszert lelkiismeretesen kell kiválasztani, hogy ne legyen a fehérítés kellemetlen. Gyakran végződnek a fehérítési kísérletek elégedetlenséggel, ill. eredmény nélkül.  De a Crest csíkokkal más a helyzet. Ezek közül mind hatásos. Ezeknek a csíkoknak köszönhetően hatásosan fehéríthetik fogaikat azok is, akiknek érzékenyek a fogaik. Az új VIVID GENTLE csíkokat kifejezetten érzékeny fogakra tervezték, amelyeket egyébként nem tudnánk hatásosan fehéríteni. A VIVID GENTLE csíkokkal lehetséges, és az eredmény valóban kiváló. Fél csomagolás esetén azonban számolni kell azzal, hogy nem használ egy teljes csomagot, amely a fogfehérítés magasabb szintjének végső hatását szolgálja, és hogy a hatás nem lesz feltétlenül olyan, amelyet elképzelt. Ez a csomag például olyan emberek számára alkalmas, akik már fehérítették fogaikat, és szeretnék szinten tartani, vagy fehérebbé tenni. Esetleg azok számára, akiknek a gyengébb hatása is elegendő, és olyan állapotban van a fogsoruk, amely könnyen fehéríthető.

 

- mint az összes új 3D White fehérítő csíkhoz hasonlóan ezek a Advanced Seal technológiával rendelkeznek (Strong Grip, No Slip) erősebben tapadnak a fogakhoz

 

Használat:

- 1 x naponta 30 perc 6 napig

- a csomag tartalma 12 matrica = 6 matrica a felső fogsorra és 6 matrica az alsó fogsorra = 6 alkalmazás

Loading