A matricák összehasonlítása

Crest 3D Professional White

Termékkód: 7772

4.8115

(115 értékelés)30 900.00 Ft

Elérhetőség: Raktáron

A csomagolásban lévő matricák száma 40 db

Alkalmazás 30 perc naponta, 20 napig

ÚJDONSÁG!

 

A Crest 3D PROFESSIONAL White fehérítő matricák a  Crest 3D White Professional Effects, továbbfejlesztett csíkjai, amelyek mindig a legnépszerűbb termékei a Crest termékcsaládnak és általunk is a leginkább ajánlott termék, mivel ideális termék (ideális fehérítési idő - 30 perc, ideális kezelés időtartama- 20 nap, erősebb típusú csíkok). A régebbi Professional Effects fogfehérítő matricák a 2018-as évben AZ ÉV TERMÉKE voltak független portál Heureka.sk és a valós felhasználók véleménye alapján.

 

Összehasonlításuk más Crest csíkokkal is összehasonlítási táblázatunkban található. A fogfehérítés professzionális színvonalát biztosítják.

 

Jobb, mint a Professional Effects régebbi verziója, mivel a gyártó javította az új verzió fehérítő tulajdonságait, amely már magas színvonalú volt, ahogy a Crest márkánál már az évek alatt megszokhattuk.

 

A fehér fogak fehérek maradnak több, mint egy évig, és a fogakról való megfelelő gondoskodás mellett (például Crest 3D White Brilliance fogkrémmel) tovább is.

 

A PROFESSIONAL White csíkok Advanced Seal technológiával vannak ellátva (Strong Grip, No Slip), amelynek köszönhetően tartanak a fogakon és nem mozdulnak el.

 

Használat:

- 1 x naponta 30 perc 20 napig

- a csomag tartalma 40 matrica = 20 matrica a felső fogsorra és 20 matrica az alsó fogsorra = 20 alkalmazás

Loading