A matricák összehasonlítása

Crest 3D Professional White

Termékkód: 7772

4.72162

(162 értékelés)30 500.00 Ft

Elérhetőség: Elfogyott

A csomagolásban lévő matricák száma 40 db

Alkalmazás 30 perc naponta, 20 napig

 

A  Crest 3D PROFESSIONAL White fogfehérítő matricák hasonlóak a Crest 3D White Professional Effects matricákhoz, amelyek mindig is a legkedveltebbek voltak a fogfehérítő matricák kínálatából és az általunk is leginkább ajánlott termék, mivel nagyon ideálisan adaptált termék (a fehérítés időtartama – 30 perc, a kúra ideális időtartama - 20 nap, erősebb típusú matricák). A Professional Effects matricák 2018-ban és 2019-ben az ÉV TERMÉKE A heureka.sk független portál és a valódi felhasználók értékelése alapján. A PROFESSIONAL White matricák valamivel gyengébbek, mint a PROFESSIONAL Effects, de az alkalmazások száma ugyanannyi.

 

 

Összehasonlításuk más Crest csíkokkal is összehasonlítási táblázatunkban található. A fogfehérítés professzionális színvonalát biztosítják.

 

A fehér fogak fehérek maradnak több, mint egy évig, és a fogakról való megfelelő gondoskodás mellett (például Crest 3D White Brilliance fogkrémmel) tovább is.

 

A PROFESSIONAL White csíkok Advanced Seal technológiával vannak ellátva (Strong Grip, No Slip), amelynek köszönhetően tartanak a fogakon és nem mozdulnak el.

 

Használat:

- 1 x naponta 30 perc 20 napig

- a csomag tartalma 40 matrica = 20 matrica a felső fogsorra és 20 matrica az alsó fogsorra = 20 alkalmazás

Loading