A matricák összehasonlítása

Crest 3D PROFESSIONAL White + fogfehérítő LED LIGHT lámpával

Termékkód: 7869

4.87101

(101 értékelés)36 900.00 Ft

Elérhetőség: Raktáron

A csomagolásban lévő matricák száma 38 db

Alkalmazás 1 óra naponta, 19 napig

ÚJDONSÁG!

 

A jelenleg elérhető teljes Crest kínálat legjobb terméke. Ha a leghatékonyabb terméket keresi, nem szenved fogérzékenységben és ha a fogfehérítés legerőteljesebb hatását szeretné elérni. 

 

A termékcsomagolás ráadásul fogfehérítő lámpát is tartalmaz, ami a fogfehérítés felgyorsítójaként működik. Ez egy kiváló minőségű kék ​​fény, amely fellazítja a fogak és a fogdentin lerakódásait és elszíneződését, miáltal a lebomlásuk könnyebbé válik, így a fehérítő hatás is jelentősen megnövekszik. Meglehetősen eltérnek az első pillantásra felismerhető olcsó kínai alibabás lámpáktól, amelyekkel az utóbbi időben az új és ismeretlen konkurens „márkák” neve alatt találkozhat. Nem csak egy közönséges lámpácskáról van szó, hanem kiváló minőségben legyártott professzionális, a fogászati rendelőkben használt lámpák szintjét elérő mini fogfehérítő lámpáról. Ugyanolyan erőteljes hidegkék fényű diódákat tartalmaz.

Crest 3D PROFESSIONAL White fogtapaszok + LED LIGHT professzionális szintű fogfehérítést biztosítanak.

 

A PROFESSIONAL White csíkok Advanced Seal technológiával vannak ellátva (Strong Grip, No Slip), amelynek köszönhetően tartanak a fogakon és nem mozdulnak el.

 

Használat:

-  naponta egyszer 1 órán keresztül 19 napon át + a fogfehérítő lámpa 5 percig tartó alkalmazása

- a csomagolás 38 tapaszt tartalmaz = 19 tapasz a felső fogsorra és 19 az alsó fogsorra = 19 alkalmazás

- elsőként alkalmazza száraz fogakon a fogfehérítő tapaszokat a használati utasítás szerint. Hagyja hatni 60 percig. 45 percen belül bármikor elkezdheti a fogsorát a fogfehérítő lámpával 5 percen át megvilágítani. De akár egy óra múlva is. 

 

 

Figyelmeztetés:

- ne kapcsolja be a fehérítő lámpát a fehérítés idején kívül, hogy az elemek ne merüljenek le,

- A Crest fehérítő csíkokkal való fehérítés nem alkalmas 18 éven aluliak számára és az ínygyulladásban szenvedőknek, a fogszuvasodásra hajlamosaknak, kitakart nagyon érzékeny fognyak vagy más egészségügyi probléma esetén. Először is szükséges, hogy egészséges legyen a fogsor, csak ezután jöhetnek a fehér fogak.

- ezek az erősebb fehérítő matricák nem alkalmasak azok számára, akiknek érzékenyek a fogaik.

 

Loading