A matricák összehasonlítása

Biztonságos fogfehérítés

Jelenleg a fogfehérítésnek több módját ismerheti – fehérítő fogkrémekkel, fogfehérítő matricával, zselével, szájvizekkel vagy a fogásznál végzett lézeres fehérítéssel. Döntsön bármelyik módszer mellett, biztosan érdekli, hogy lehet-e a fogfehérítés bármilyen ártalmas hatással egészségére.

 

Biztonságos a fogfehérítés?

 

Fontos továbbá, hogy kifejezetten fogfehérítésre szánt terméket válasszunk, ezek a termékek ugyanis biztonságos mennyiségben tartalmazzák az aktív összetevőket.

Igen. Ha helyesen végzik, biztonságos. Ha fogsora a fehérítés előtt egészséges, fehérítés után is pont ugyanolyan egészséges lesz. Valamennyi Crest márkájú termék használata biztonságos. Fontos, hogy a mellékelt használati útmutatót kövessük, ez ugyanis az egyes fehérítő termékek esetében eltérő lehet. Fontos továbbá, hogy kifejezetten fogfehérítésre szánt terméket válasszunk, ezek a termékek ugyanis biztonságos mennyiségben tartalmazzák az aktív összetevőket. A Crest fogfehérítő matrica biztonságos választás. Az aktív összetevők egészségre ártalmatlan mennyiségét tartalmazza. Az egész világon ismert, immár hihetetlen 21 éve van a piacon ami szintén arról tanúskodik, hogy a termék 100 %-ig biztonságos és hatékony. Ha ez másképp lenne, úgy nem szerepelne a piacon már 21 éve és nem büszkélkedhetne rendszeres és elégedett vásárlókkal világszerte. Már Szlovákiában is nagy népszerűségnek örvend. A Crest valódi és hiteles vásárlóinak ajánlásait megtalálhatja a heureka weboldalán a fogfehérítő matricák ajánlásainál.

 

A Crest-et gyártó Procter & Gamble vállalat természetesen az elmúlt 18 évben is folyamatosan fejlesztette a matricákat és tovább fokozta azok alapvetően is rendkívül magas minőségét. Nem egy kínai gyárral vagy egy kis kezdő vállalattal állunk szemben. A Crest matricát egyenesen az USA-ban gyártják a legszigorúbb szabványok és a „Made in USA“ jelzéssel ellátott termékek minőségére vonatkozó legszigorúbb követelmények szerint. A Crest matrica vásárlásával kapcsolatosan tehát biztos lehet benne, hogy minőségi és hatásos terméket vásárolt.

 

A fehérítő matrica a fogfehérítés leghatékonyabb és egyúttal legolcsóbb módszere. Fogainak állapotától függően a fehérítés enyhe érzékenységet okozhat, amely csupán a fogfehérítés általánosan fellépő, ártalmatlan mellékhatása. A fogak egészségére nincs ártalmas hatással. Az emberek többségénél nem is jelentkezik. Előfordulása a legerősebb matricák alkalmazásánál jellemző, a gyengébbeknél nem. Természetesen az előfordulása függ attól is, hogy az Ön fogai érzékenyek-e vagy sem. A fokozott érzékenység miatt nem kell aggódnia. Ez normális és nagy valószínűséggel észre sem fogja venni. Ha az érzékenység túl erős, javasolt a kúrát pár napra félbeszakítani, majd újra kezdeni a fehérítést. Amennyiben az érzékenység nem múlik, válasszon másik érzékeny fogakra szánt fogfehérítő matricát, pl. a Crest 3D White Gentle Routine-t. A fogak érzékenysége csak rövid ideig érezhető, pár nap vagy óra után eltűnik.

 A Crest fehérítő matrica biztonságosságát klinikai tesztek igazolják, melyekből a matrica 15 éves létezésének ideje alatt tényleg sokat elvégeztek.

 

A Crest fehérítő matrica biztonságosságát klinikai tesztek igazolják, melyekből a matrica 18 éves létezésének ideje alatt tényleg sokat elvégeztek. Egy olyan elismert szervezet, mint az Amerikai Fogászok Szövetsége is a Crest matricát ajánlja az otthoni fogfehérítésre.

 

Ha fogsora nincs tökéletes állapotban (pl. fogszuvasodás gyötri), vitassa meg a fogfehérítést a fogorvosával.
A Crest termékei a fogfehérítésen túl egyéb jótékony hatást is gyakorol fogaira. Pl. a 3D White Luxe Diamond Strong fogkrém erősíti a fogzománcot és eltávolítja a lepedék, lerakódások és elszíneződések 90 %-át egy héten belül.Crest 3D White Professional Effects

40 db
30-45 perc naponta, 20 napig

39 900.00 Ft31 850.00 Ft

1/2 csomagolás Crest 3D White Professional Eff...

20 db
30-45 perc naponta, 10 napig

18 000.00 Ft16 900.00 Ft

Crest 3D Glamorous White

28 db
30 perc naponta, 14 napig

24 850.00 Ft


Még nem született hozzászólás.