Biztonságos fogfehérítés

Jelenleg a fogfehérítésnek több módját ismerheti – fehérítő fogkrémekkel, fogfehérítő matricával, zselével, szájvizekkel vagy a fogásznál végzett lézeres fehérítéssel. Döntsön bármelyik módszer mellett, biztosan érdekli, hogy lehet-e a fogfehérítés bármilyen ártalmas hatással egészségére.

 

Biztonságos a fogfehérítés?

 

Fontos továbbá, hogy kifejezetten fogfehérítésre szánt terméket válasszunk, ezek a termékek ugyanis biztonságos mennyiségben tartalmazzák az aktív összetevőket.

Igen. Ha helyesen végzik, biztonságos. Ha fogsora a fehérítés előtt egészséges, fehérítés után is pont ugyanolyan egészséges lesz. Valamennyi Crest márkájú termék használata biztonságos. Fontos, hogy a mellékelt használati útmutatót kövessük, ez ugyanis az egyes fehérítő termékek esetében eltérő lehet. Fontos továbbá, hogy kifejezetten fogfehérítésre szánt terméket válasszunk, ezek a termékek ugyanis biztonságos mennyiségben tartalmazzák az aktív összetevőket. A Crest fogfehérítő matrica biztonságos választás. Az aktív összetevők egészségre ártalmatlan mennyiségét tartalmazza. Az egész világon ismert, immár hihetetlen 21 éve van a piacon ami szintén arról tanúskodik, hogy a termék 100 %-ig biztonságos és hatékony. Ha ez másképp lenne, úgy nem szerepelne a piacon már 21 éve és nem büszkélkedhetne rendszeres és elégedett vásárlókkal világszerte. Már Szlovákiában is nagy népszerűségnek örvend. A Crest valódi és hiteles vásárlóinak ajánlásait megtalálhatja a heureka weboldalán a fogfehérítő matricák ajánlásainál.

 

A Crest-et gyártó Procter & Gamble vállalat természetesen az elmúlt 18 évben is folyamatosan fejlesztette a matricákat és tovább fokozta azok alapvetően is rendkívül magas minőségét. Nem egy kínai gyárral vagy egy kis kezdő vállalattal állunk szemben. A Crest matricát egyenesen az USA-ban gyártják a legszigorúbb szabványok és a „Made in USA“ jelzéssel ellátott termékek minőségére vonatkozó legszigorúbb követelmények szerint. A Crest matrica vásárlásával kapcsolatosan tehát biztos lehet benne, hogy minőségi és hatásos terméket vásárolt.

 

A fehérítő matrica a fogfehérítés leghatékonyabb és egyúttal legolcsóbb módszere. Fogainak állapotától függően a fehérítés enyhe érzékenységet okozhat, amely csupán a fogfehérítés általánosan fellépő, ártalmatlan mellékhatása. A fogak egészségére nincs ártalmas hatással. Az emberek többségénél nem is jelentkezik. Előfordulása a legerősebb matricák alkalmazásánál jellemző, a gyengébbeknél nem. Természetesen az előfordulása függ attól is, hogy az Ön fogai érzékenyek-e vagy sem. A fokozott érzékenység miatt nem kell aggódnia. Ez normális és nagy valószínűséggel észre sem fogja venni. Ha az érzékenység túl erős, javasolt a kúrát pár napra félbeszakítani, majd újra kezdeni a fehérítést. Amennyiben az érzékenység nem múlik, válasszon másik érzékeny fogakra szánt fogfehérítő matricát, pl. a Crest 3D White Gentle Routine-t. A fogak érzékenysége csak rövid ideig érezhető, pár nap vagy óra után eltűnik.

 A Crest fehérítő matrica biztonságosságát klinikai tesztek igazolják, melyekből a matrica 15 éves létezésének ideje alatt tényleg sokat elvégeztek.

 

A Crest fehérítő matrica biztonságosságát klinikai tesztek igazolják, melyekből a matrica 18 éves létezésének ideje alatt tényleg sokat elvégeztek. Egy olyan elismert szervezet, mint az Amerikai Fogászok Szövetsége is a Crest matricát ajánlja az otthoni fogfehérítésre.

 

Ha fogsora nincs tökéletes állapotban (pl. fogszuvasodás gyötri), vitassa meg a fogfehérítést a fogorvosával.
A Crest termékei a fogfehérítésen túl egyéb jótékony hatást is gyakorol fogaira. Pl. a 3D White Luxe Diamond Strong fogkrém erősíti a fogzománcot és eltávolítja a lepedék, lerakódások és elszíneződések 90 %-át egy héten belül.


Fogfehérítő matrica Crest 3D White Professional Effects
-20%
TOP bestseller
40 db csomagban
20 napig
30-45 perc

Crest 3D White Professional Effects

39 900.00 Ft31 900.00 Ft

Raktáron

1/2 csomagolás Crest 3D White Professional Effects
TOP bestseller
20 db csomagban
10 napig
30-45 perc
Crest SUPREME Professional fehérítő matricák harmados csomagolása
-9%
28 db csomagban
30 perc naponta, 14 napig

1/3 csomagolás - Crest SUPREME Professional

23 500.00 Ft21 500.00 Ft

Elfogyott

Bělící pásky Crest 3D Glamorous White
28 db csomagban
14 napig
30 perc

Crest 3D Glamorous White

26 990.00 Ft

Raktáron


Még nem született hozzászólás.


 
 
 


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása