8 tény a professzionális fogfehérítésről

A ragyogó fehér mosoly mindig vonzóbb, mint a sárga, elszíneződött fogak. Sokszor előfordul, hogy a helyes étrend és a fogak ápolása nem elegendő és a genetika vagy az előrehaladott kor lassan megmutatkoznak - fogaink sárgulni kezdenek. Professzionális fogfehérítéshez folyamodunk tehát, de előbb tisztáznunk kellene néhány tényt.

 

Tények a fogfehérítésről

 

1. A fogmosás és fogfehérítés nem ugyanaz

Fogainkon lerakódások és felületi elszíneződések telepszenek meg, melyektől a fogak sárgábbnak tűnnek. Tisztításuk nem tünteti el ezeket az elszíneződéseket, mivel azok a fog mélyebb szerkezetében rejlenek.

 

2. A fogfehérítés egy kémiai eljárás

A fogfehérítés különféle elegyek és a hidrogén-peroxid kémiai reakciójának folyamata. Ezek az anyagok a foggal való érintkezéskor aktiválódnak és felszabadítják az oxigén szabad gyökeit, melyek behatolnak a fogfelszínbe és oxidációval fehérebb árnyalatot eredményeznek. Ezt a kúrát fogorvosnál, vagy az erre kifejlesztett eszközökkel otthon is elvégezhetjük. Csak hiteles fehérítő termékeket használjon mivel a szervezetbe való kémiai beavatkozásról van szó. A Crest márka világszerte ismert és szakemberek valamint felhasználók milliói által ajánlott.

 

3. A fehérítés eltérő ideig tarthat

A fehérítés technikájától függően (fogorvosnál vagy otthon) a fehérítő kúra eltérő ideig tarthat. Ha fogait fogorvos fehéríti, akkor ő határozza meg a fehérítéshez szükséges kezelések számát a fogsora ellenőrzése alapján. AMennyiben fogait otthon fehéríti, szintén javasoljuk elsőként fogsora jellegének megismerését és ehhez társítani a termékválasztást. Ha fogai nagyon sárgák, válasszon erősebb fehérítő matricákat. Ha fogai érzékenyebbek válasszon 5 vagy 30-perces fehérítő matricákat alacsonyabb hatóanyag tartalommal és többnapos applikálással.

 A fogfehérítés nem egyezik a fogmosással. Fogmosással nem fehéríti fogait.

4. A fehérítés nem állandó

A fehérítés nem tartós kezelés, eredménye pedig egy és három évig tarthat. Helyes étrend mellett, a dohányzás kiiktatásával, helyes fogmosási technikával és a fogzománcot fehéren tartó termékek használatával meghosszabbíthatja ezt az időszakot.

 

5. Fontos a fehér diéta

A kívánt végeredmény elérése érdekében fogfehérítés során fontos betartani néhány szabályt. Fontos korlátozni azon élelemiszerek fogyasztását, melyek elszínezik a fogakat (tea, kávé, vörösbor, édesített italok). Korlátozni kell a dohányzást és a dohányrágást.

 

6. Ragaszkodjon az előírt eljáráshoz

Ha fogorvosnál fehéríti fogait, a felelősség őt terheli. Ha viszont otthon fehéríti őket, ügyeljen a használati útmutató betartására, hogy elkerülje a mellékhatásokat. Egy kémiai reakcióról van szó, melyet ha helyesen végeznek, úgy nincs semmilyen kockázata. A fogérzékenység a fehérítés általános mellékhatása, nem veszélyezteti fogsorát sem egészségét.

 

7. A professzionális fogfehérítés nem mindenki számára megfelelő

A fogfehérítés nem megfelelő Önnek ha:

  • Ön gyermek vagy serdülő,
  • állapotos vagy szoptat
  • fogszuvasodása, ínybetegsége, túlságosan szabad fognyakai avyg extrém érzékeny fogai vannak
  • fogtömései vannak az elülső fogak látható részein (fehéríthet, de az aktív anyagok nem fehérítik a mű fögakat és töméseket, ezért eltérés keletkezhet a fogak és a tömés színei között),
  • allergiás a peroxidokra.

 

8. Nem minden elszíneződés fehéríthető

A tetracyklin (antibiotikum) megtalálható egyes gyógyszerekben és a fogak elszürkülését okozza, amit nem lehet fehéríteni.

 

 

biztonságos termékek az otthoni fogfehérítéshez


"A minőségi, otthoni fogfehérítésre kifejlesztett termékkel végzett fogfehérítés a használati útmutató betartása mellett semmilyen negatív hatást nem gyakorol a fogsorra. Az említett módon végzett fogfehérítés abszolút biztonságos és az egészséges fogsorral rendelkező személynek nincs oka félni tőle."


Fogfehérítő matrica Crest 3D White Professional Effects
-20%
TOP bestseller
40 db csomagban
20 napig
30-45 perc

Crest 3D White Professional Effects

39 900.00 Ft31 900.00 Ft

14 nap

Crest 3D PROFESSIONAL White + fogfehérítő LED LIGHT lámpával
TOP termék
38 db csomagban
19 napig
1 óra
Crest 3D White SUPREME BRIGHT
TOP termék
42 db csomagban
21 napig
1 óra

Crest 3D White SUPREME BRIGHT

43 990.00 Ft

Raktáron

Crest Supreme fehérítő matricák feles csomagolása
-12%
42 db csomagban
30 perc naponta, 21 napig

1/2 csomagolá - SUPREME Professional

30 250.00 Ft26 500.00 Ft

Elfogyott


Még nem született hozzászólás.


 
 
 


Bejelentkezés

 
Obnovenie zabudnutého hesla

Nemáte ešte účet?

Kosár

Bezárás X

A kosár üres.

Vásárlás folytatása