A matricák összehasonlítása

A Crest fogkrémek áttekintése

 

Amennyiben nehezen tájékozódik a Crest fogkrémek kínálatában és tanácsra szorul azzal kapcsolatosan melyiket válassza a célnak megfelelően, olvassa el ezt a cikket és azonnal jobb áttekintést kap a Crest fogkrémeket illetően. A fogkrémek fő céljuk szerint vannak osztályozva. Természetesen valamennyi Crest fogkrém óvja fogait az összes szükséges területen, de némely például extra erős fehérítő erővel rendelkezik vagy csökkenti a fogérzékenységet stb.. A fogkrémeket illetően nem sok tanács létezik, de amennyiben jobb áttekintést szeretne és ennek alapján döntést hozni, olvasson tovább.

 

Amennyiben nem szeretne többet olvasni és szeretne hozzájutni a legjobb Crest márkájú fogkrémekhez, vásárolja meg azonnal ezt a kedvező Crest fogkrémcsomagot.

Amennyiben nem szeretne többet olvasni és szeretne hozzájutni a legjobb Crest márkájú fogkrémekhez, vásárolja meg azonnal ezt a kedvező Crest fogkrémcsomagot. A fogak fehérségének hosszan tartó megőrzése és a legjobb fogápolás érdekében ajánlott a Crest fogkrémek hosszú távú használata, mivel ezek a fogkrémek valóban magas minőségűek, nagyon jól tisztítják és fényesítik a fogakat, eltávolítják a külső elszíneződéseket és védik a fogakat a fogszuvasodás ellen, nem utolsó sorban pedig kíméletesek a fogakhoz.

 

A Crest fogkrémek egyeseknél képesek a fogak gyönyörű kifehérítésére is. Figyelembe kell venni azonban azt, hogy a fogfehérítésre a matricák szolgálnak, nem a fogkrémek. Ha bárki azt állítja Önnek, hogy bármely fogkrém garantáltan kifehéríti fogait, sajnos hazudik és csak át akarja verni. A fogkrémek a FOGFELSZÍNT tisztítják. Nem hatnak viszont a fog belsejében és ott fehérebb árnyalatra oxidálni a színezékeket. Ennek ellenére is több ezer ügyfelünk állítja, hogy fogkrémjeinek szépen kifehérítették a fogaikat. Ha kipróbálnák a matricákat, biztosan még fehérebbek lennének. Ezért ha Önnek elegendő a finoman fehérebb árnyalat, akkor ezek a fogkrémek is optimális megoldást jelentenek, de ha professzionális fehérítő hatást szeretne, szükséges a Crest matricák után nyúlni és a Crest fogkrémeket ideális esetben a fogak fehérségének megőrzésére használni.

 

Fehérítő fogkrémek

 

A Crest fogkrémek fantasztikusan kifehéríthetik a fogfelszínt, eltávolítják a külső elszíneződéseket és megőrzik a fogak fehérségét hosszú időn át. Természetesen óvják a fogsort a klasszikus területeken is mint például a védelem a fogszuvasodással, fogkővel, plakkal, ínygyulladással és hasonlókkal szemben, de a fehérítő hatás a fő területük és konkurens előnyük. Ezen a területen valóban a legjobbak a világon és ez nem csak marketingfogás mint a forgalmazók többségénél, hanem egyszerűen tény.

 

A legjobb fehérítő fogkrém

Megvásárolhatja egyenesen mindkét BRILLIANCE fogkrémet tartalmazó kedvezményes csomagunkban.

 

A legjobb fehérítő fogkrém a Crest kínálatából a 3D White Brilliance Boost fogkrém, amely viszont nem tartalmaz fluoridot és ezért nem óv a fogszuvasodással szemben. Használata során ezért szükséges olyan fogkrém használata is, amely óv a fogszuvasodás ellen. Ezt a fogkrémet a fogak fehérítésére tervezték és nem alkalmas a klasszikus fogkrém pótlékaként.

Amennyiben fehérítő fogkrémet keres, amely teljes körűen helyettesíti az Ön általános fogkrémjét és egyúttal kitűnő fehérítő hatása van, válassza legjobb fogkrémünket a 3D White Brilliance-t. Megvásárolhatja egyenesen mindkét BRILLIANCE fogkrémet tartalmazó kedvezményes csomagunkban.

 

 

A Crest fogkrémek áttekintése

 

A fehérítő fogkrémek fehérítő erejük szerinti rangsorolása a legerősebbtől:

Extra-fehérítő 3D White Brilliance BOOST fogkrém

3D WHITENING THERAPY Enamel Care

Fehérítő 3D White Brilliance fogkrém

Fehérítő 3D White DIAMOND STRONG fogkrém

Baking Soda & Peroxide

3D White Radiant Mint

3D White Foaming Clean

3D White Arctic Fresh

Pro-Health EXTRA WHITENING

COMPLETE Multi-Benefit Extra Whitening

 

Fogkrémek érzékeny fogakra

 

A Crest fogkrémek kitűnőek a fogérzékenység csökkentésében is. A márka kínálatában több ilye típusú fogkrém is szerepel. Ezek között a fogkrémek között találunk olyanokat is, melyeknek a fogérzékenység csökkentésén kívül kiváló fehérítő hatásuk is van. Ezeket itt találhatja:

 

3D Whitening Therapy Sensitivity Care - a legjobb fehérítő fogkrém az érzékeny fogakra szánt fogkrémek közül

Sensi-Relief

Sensi-Repair and Prevent

Sensi-Namel - egyúttal óvja és megújítja a fogzománcot

Pro-Health

Pro-Health ADVANCED - fogorvosi fogkrém

Pro-Health Sensitive + Enamel Shield

Pro-Health Gum Protection - speciálisan az ínygyulladás gyógyítására előállított

 

 

Speciális fogkrémek

 

Pro-Health Clinical Plaque Control - fogplakk feletti kontroll, amelyben a baktériumok tenyésznek

Pro-Health Gum Protection - ínygyulladás elleni fogkrém

Pro-Health Healthy Fresh - a szájüreg teljes védelme

Pro-Health INTENSE PEPPERMINT – erőteljes mentolos íz

Pro-Health SENSI-NAMEL – a fogzománcot a savas hatásoktól óvó és a sérült fogzománcot megújító fogkrém

Pro-Health For Life 50+ - az 50 év felettiek számára készült fogkrém