A matricák összehasonlítása

A Crest fogkrémek áttekintése

 

Amennyiben nehezen tájékozódik a Crest fogkrémek kínálatában és tanácsra szorul azzal kapcsolatosan melyiket válassza a célnak megfelelően, olvassa el ezt a cikket és azonnal jobb áttekintést kap a Crest fogkrémeket illetően. A fogkrémek fő céljuk szerint vannak osztályozva. Természetesen valamennyi Crest fogkrém óvja fogait az összes szükséges területen, de némely például extra erős fehérítő erővel rendelkezik vagy csökkenti a fogérzékenységet stb.. A fogkrémeket illetően nem sok tanács létezik, de amennyiben jobb áttekintést szeretne és ennek alapján döntést hozni, olvasson tovább.

 

Amennyiben nem szeretne többet olvasni és szeretne hozzájutni a legjobb Crest márkájú fogkrémekhez, vásárolja meg azonnal ezt a kedvező Crest fogkrémcsomagot.

Amennyiben nem szeretne többet olvasni és szeretne hozzájutni a legjobb Crest márkájú fogkrémekhez, vásárolja meg azonnal ezt a kedvező Crest fogkrémcsomagot. A fogak fehérségének hosszan tartó megőrzése és a legjobb fogápolás érdekében ajánlott a Crest fogkrémek hosszú távú használata, mivel ezek a fogkrémek valóban magas minőségűek, nagyon jól tisztítják és fényesítik a fogakat, eltávolítják a külső elszíneződéseket és védik a fogakat a fogszuvasodás ellen, nem utolsó sorban pedig kíméletesek a fogakhoz.

 

A Crest fogkrémek egyeseknél képesek a fogak gyönyörű kifehérítésére is. Figyelembe kell venni azonban azt, hogy a fogfehérítésre a matricák szolgálnak, nem a fogkrémek. Ha bárki azt állítja Önnek, hogy bármely fogkrém garantáltan kifehéríti fogait, sajnos hazudik és csak át akarja verni. A fogkrémek a FOGFELSZÍNT tisztítják. Nem hatnak viszont a fog belsejében és ott fehérebb árnyalatra oxidálni a színezékeket. Ennek ellenére is több ezer ügyfelünk állítja, hogy fogkrémjeinek szépen kifehérítették a fogaikat. Ha kipróbálnák a matricákat, biztosan még fehérebbek lennének. Ezért ha Önnek elegendő a finoman fehérebb árnyalat, akkor ezek a fogkrémek is optimális megoldást jelentenek, de ha professzionális fehérítő hatást szeretne, szükséges a Crest matricák után nyúlni és a Crest fogkrémeket ideális esetben a fogak fehérségének megőrzésére használni.

 

Fehérítő fogkrémek

 

A Crest fogkrémek fantasztikusan kifehéríthetik a fogfelszínt, eltávolítják a külső elszíneződéseket és megőrzik a fogak fehérségét hosszú időn át. Természetesen óvják a fogsort a klasszikus területeken is mint például a védelem a fogszuvasodással, fogkővel, plakkal, ínygyulladással és hasonlókkal szemben, de a fehérítő hatás a fő területük és konkurens előnyük. Ezen a területen valóban a legjobbak a világon és ez nem csak marketingfogás mint a forgalmazók többségénél, hanem egyszerűen tény.

 

A legjobb fehérítő fogkrém

 

A Crest márkájú fogkrémek hosszútávú normál használatra lettek kialakítva, mivel fluoridot is tartalmaznak. Teljesen helyettesítik a hagyományos fogkrémet és egyidejűleg rendkívül fehérítő hatásúk. Ami a fehérítő hatást illeti, a különbség fogkrémjeink közt minimális. Kínálatunkban 5-8 TOP fehérítő fogkrém található. A többi picit gyengébb hatású, viszont még így is nagyon jó minőségű. Az alábbiakban tüntetjük fel a fehérítő hatású fogkrémek hozzávetőleges sorrendjét.

    

    

Más osztályba tartozik a fehérítő gél fogakra és a Crest GUM DETOXIFY + WHITENING fogkrém. Ez a legjobb termék a fogfelszín fehérítésére kínálatunkból, amennyiben fogkrémről van szó és nem fogfehérítő csíkokról. A kettős fehérítő rendszert viszont nem a fogkrémek közé soroljuk, mivel ez picit magasabb szint és a fogkrémtől drágább fogfehérítési forma.

 

A Crest fogkrémek áttekintése

 

A fehérítő fogkrémek fehérítő erejük szerinti rangsorolása a legerősebbtől:

3D WHITE CHARCOAL

3D White ADVANCED WHITENING

3D White COCONUT OIL

3D WHITENING THERAPY Enamel Care

3D Whitening Therapy SENSITIVE WHITENING soothing mineral

3D White Brilliance

Baking Soda & Peroxide

3D White DIAMOND STRONG

3D White Radiant Mint

3D White MILD MINT

3D Whitening Therapy PEPPERMINT OIL

3D Whitening Therapy SPEARMINT OIL

3D White Foaming Clean

3D White Arctic Fresh

Pro-Health WHITENING POWER

COMPLETE Multi-Benefit Extra Whitening

 

 

Fogkrémek érzékeny fogakra

 

A Crest fogkrémek kitűnőek a fogérzékenység csökkentésében is. A márka kínálatában több ilye típusú fogkrém is szerepel. Ezek között a fogkrémek között találunk olyanokat is, melyeknek a fogérzékenység csökkentésén kívül kiváló fehérítő hatásuk is van. Ezeket itt találhatja:

 

3D Whitening Therapy Sensitive Whitening - a legjobb fehérítő fogkrém az érzékeny fogakra szánt fogkrémek közül

ADVANCED Sensitive & Enamel Shield

Pro-Health Sensitive + Enamel Shield

Sensitivity Plus Scope

Sensi-Relief

Sensi-Repair and Prevent

Pro-Health ADVANCED - fogorvosi fogkrém

 

 

Speciális fogkrémek

 

Pro-Health Gum Protection - fogínygyulladás gyógyítása 

GUM DETOXIFY Deep Clean - fogínygyulladás gyógyítása