A matricák összehasonlítása

Professional Effects fogfehérítő matrica + 2 x fehérítő fogkrém

Termékkód: 9003


37 000.00 Ft26 900.00 Ft

Megtakarítás 10 100.00 Ft (-27%)

Elérhetőség: Raktáron

Kedvező árú csomag a megfelelően megválasztott legjobb Crest márkájú termékeinkből. A csomagban megtalálhatja az ideális Crest 3D White Prifessional Effects fehérítő matricákat, a legjobb Crest 3D White Brilliance fehérítő fogkrémet és a legerősebb fehérítő Crest 3D White Brilliance BOOST fogkrémet ritkább használatra.

 

A Professional Effects matricák a legideálisabbak, mivel használatuk fél órás (az órás helyett) a csomag pedig 20 matricát tartalmaz. A fogak ilyen fokozatos fehérítése többnyire hatékonyabb mint az intenzív fehérítés a kis mennyiségű órás matricák esetében. Ezen matricák továbbá rendelkeznek a Strong Grip, No Slip erős tapadás technológiájával.
Ezen termékek kombinálásával elérheti a maximális fehérítő hatást, amely valóban hosszan tart. A Brilliance BOOST fogkrémmel időnként eltávolíthatja a fokozatosan gyülemlő új elszíneződéseket a fogfelszínen, amivel biztosíthatja a hosszantartó hatást. Az ilyen hosszantartó hatáshoz elég maga a Brilliance fogkrém, melyet hosszú távon használhat a hagyományos fogkrém helyett. de ha néha hozzáadja ezt az extra-fehérítő Brillinace BOOST fogkrémet is, méginkább maximalizálja a fehér árnyalatot a fehérítő matricákkal végzett fehérítő kúra végezte után is hosszú időn át.

Loading