A matricák összehasonlítása

Feles Supreme csomag + Brilliance fehérítő fogkrém

Termékkód: 9007

4.8732

(32 értékelés)


27 500.00 Ft19 900.00 Ft

Megtakarítás 7 600.00 Ft (-28%)

Elérhetőség: Raktáron

Kedvező csomag két rendkívüli termékből: a Crest legerősebb matricáinak feles csomagolása és a legjobb fehérítő fogkrém akciós árért a darabonkénti vásárlás árával szemben.

 

A Crest Supreme matricák a legerősebbek. A fogak kifehérítésére elegendő ez a feles csomagolás is. Nem rendelkeznek viszont a Strong Grip, No Slip erős tapadás technológiájával, ami az egyetlen gyengeségük. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a fogakon jelentősen császkálnak. Természetesen megfelelően tartanak a fogakon. Azok az emberek akik azelőtt a technológiával ellátott más Crest matricákat használtak, észlelni fogják a különbséget, de azok, akik nem használtak ilyen matricákat észre sem fogják venni a különbséget és semmi gondjuk nem lesz ezekkel a matricákkal. A Supreme feles csomagolás 21 db 30 perces napi matricát tartalmaz.

 

A csomag tartalmazza legjobb fehérítő fogkrémünket is általános használatra. Ezen fogkrém hosszútávú használata esetén fehérített fogai valóban sokáig fehérek maradnak. A fogkrém kiválóan távolítja el a fogfelszínről az új elszíneződéseket és megőrzi a fogak fehérségét hosszú időn át. Természetesen minden egyéb hasznos tulajdonsággal rendelkezik, melyek a magas szintű fogápoláshoz szükségesek.

Loading