A matricák összehasonlítása

Feles Supreme csomag + Brilliance fehérítő fogkrém

Termékkód: 9077

4.8433

(33 értékelés)35 900.00 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Kedvező csomag két rendkívüli termékből: a Crest legerősebb matricáinak feles csomagolása és a legjobb fehérítő fogkrém akciós árért a darabonkénti vásárlás árával szemben.

 

A Crest Supreme matricák a legerősebbek. A fogak kifehérítésére elegendő ez a feles csomagolás is. Nem rendelkeznek viszont a Strong Grip, No Slip erős tapadás technológiájával, ami az egyetlen gyengeségük. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a fogakon jelentősen császkálnak. Természetesen megfelelően tartanak a fogakon. Azok az emberek akik azelőtt a technológiával ellátott más Crest matricákat használtak, észlelni fogják a különbséget, de azok, akik nem használtak ilyen matricákat észre sem fogják venni a különbséget és semmi gondjuk nem lesz ezekkel a matricákkal. 

 

Használat (1/2 csomagolás):

- napi 2 x 30 perc, 10,5 napon keresztül (vagy napi 30 perc, 21 napon keresztül)

- a csomagolás 42 fehérítő matricát tartalmaz (21 matrica a felső fogsorra és 21 matrica az alsó fogsorra)

 

A csomag tartalmazza legjobb fehérítő fogkrémünket is általános használatra. Ezen fogkrém hosszútávú használata esetén fehérített fogai valóban sokáig fehérek maradnak. A fogkrém kiválóan távolítja el a fogfelszínről az új elszíneződéseket és megőrzi a fogak fehérségét hosszú időn át. Természetesen minden egyéb hasznos tulajdonsággal rendelkezik, melyek a magas szintű fogápoláshoz szükségesek.

Loading