A matricák összehasonlítása

Crest SUPREME Professional

Termékkód: 241

4.78201

(201 értékelés)


58 500.00 Ft48 500.00 Ft

Megtakarítás 10 000.00 Ft (-17%)

Elérhetőség: Elfogyott

A csomagolásban lévő matricák száma 84 db

Alkalmazás 30 perc naponta, 42 napig

A Crest Supreme Professional Whitestrips matrica az abszolút leghatékonyabb és legerősebb Crest fogfehérítő matrica. Ez a matrica nem található meg az amerikai boltok polcain, sem máshol a világon. A Supreme matricát csak az amerikai fogászati rendelőkben lehet megvásárolni. Otthoni fogfehérítésre szolgál és biztosítja a fogak professzionális, lézeres fehérítéssel megegyező szintű kifehérítését.

 

A Supreme Professional Whitestrips matricák dizájnja megváltozott. Régebben világoskék-fehér csomagolásuk volt. Ma az általunk is kínált, sötétkék-fehér változatban kerülnek forgalomba. Csak nálunk kap GARANCIÁT arra, hogy a legfrissebb csomagolásokat juttatjuk el Önnek, egyenesen a gyártósorról, a legjobb szavatossági idővel. A matricák az USA-ban készülnek.

 

- a Crest Supreme Professional 80 %-kal jobb, mint a hagyományos fehérítő matricák és 43 %-kal hatékonyabb, mint a Crest 3D White Professional Effects matrica, amely a Crest 3D White széria legerősebb matricája.

- 14 %-kal hosszabb matrica a felső fogsorra és 18 %-kal hosszabb matrica az alsó fogsorra.

 

Használat:

- napi 2 x 30 perc, 21 napon keresztül (vagy napi 30 perc, 42 napon keresztül)

- a csomagolás 84 fehérítő matricát tartalmaz (42 matrica a felső fogsorra és 42 matrica az alsó fogsorra)

- garantáltan elégedett lesz a professzionálisan kifehérített fogakkal

- nincs Advanced Seal technológiájuk, de a fogakhoz természetesen kellően tapadnak, nem esnek le a fogakról

 

 

A Crest fogfehérítő matricák a fogorvosok által a professzionális fogfehérítés során használt összetevőkön alapulnak. A fogfehérítés ezekkel a matricákkal ugyanolyan vagy jobb, mint a lézeres fogfehérítés, ami akár 500,- dollárba is kerülhet a fogorvosnál. A Crest matricák klinikailag teszteltek és nem károsítják a fogzománcot, használatuk abszolút kockázatmentes, ráadásul a fehérítés egyszerűen, fokozatosan megy végbe az otthona kényelmében.

A Crest az első számú márka a fogfehérítés terén az USA-ban. Az Amerikai Fogászati Szövetség és számos fogorvos ajánlja.

 

Mivel ez a matrica már néhány nap használat után hosszú időre kifehéríti a fogait, felhasználhatja a csomagolás felét, vagy még kisebb részét, a többit pedig elrakhatja későbbre. :)

Loading