A matricák összehasonlítása

Crest 3D White 3% Hydrogen Peroxide WHITENING BOOST fogfehérítő fogkrém

Termékkód: 49345

4.6123

(23 értékelés)12 150.00 Ft

Elérhetőség: Raktáron

Súly 65 g

A Crest termékmárka kínálatának a két legerősebb fogfehérítő fogkréméjének az egyike, mivel 3%-os hidrogén-peroxidot tartalmaz, amelyet a kínálatból egyik fogkrém sem tartalmaz (a BRILLIANCE 4% Hydrogen Peroxide fogkrémet kivéve). A legjobb fogkrémek közé tartozik a Brilliance, a Triple Advanced Whitening, a Baking Soda and Peroxide és a Glamorous White (lásd a fogkrémeket alább a kapcsolódó termékeknél), de egyik sem tartalmazza százalékos arányban azt a hatóanyagot, amelyet a fogorvosok a rendelőkben használnak a fogak fehérítésére (természetesen magasabb koncentrációban). 

Ez a fogkrém nem tartalmaz fluoridokat, és ún. „booster”-ként használják a fogak fehérítésére. A fogkrém fogfehérítő tulajdonságokkal rendelkezik. A legjobb, ha a Brilliance fogfehérítő fogkrémmel használja, amely szintén védi a fogait a fogszuvasodás ellen, mivel fluoridot tartalmaz (vagy egyéb fluoridtartalmú fogkrémmel, de a használata a leghatékonyabb a fogfehérítő fogkrémmel). 

 

Hatásai:

  • láthatóan fehér fogak,
  • nem tartalmaz fluoridot, így nem véd a fogszuvasodás ellen.

 

Használati mód:

  1. Mosson fogat a fluoridot tartalmazó, hagyományos fogfehérítő fogkrémmel, hogy védje a fogait a fogszuvasodás ellen. A Crest 3D White Brilliance fogkrémmel kombinálva tökéletes.
  2. Egy percig mossa a fogait ezzel a Crest 3D White 3% Hydrogen Peroxide WHITENING BOOST fogkrémmel.
  3. Öblítse ki a száját, és szükség esetén használja a Crest fehérítő szájvizek egyikét. 

 

Egy ilyen eljárás garantálja a minőségi fogfehérítő hatást. A Brilliance fogkrémmel együtt ez a booster valóban hatékony és eredményes. 

 

 

Ízesítés: friss mentol

Water, Glycerin, Hydrogen Peroxide (3% W/V), Carbomer, Disodium Pyrophosphate, Flavor, Sucralose, Sodium Hydroxide

Loading