A matricák összehasonlítása

1/3 csomagolás - Crest SUPREME Professional

Termékkód: 847

4.81385

(385 értékelés)


23 500.00 Ft21 500.00 Ft

Megtakarítás 2 000.00 Ft (-9%)

Elérhetőség: Elfogyott

A csomagolásban lévő matricák száma 28 db

Alkalmazás 30 perc naponta, 14 napig

Mivel a Crest SUPREME Professional Whitestrips matrica óriási keresletnek örvend és több ügyfelünk megerősítette, hogy már a csomagolás egyharmadának felhasználása után hófehérek a fogaik, úgy döntöttünk, hogy a Crest SUPREME Professional matrica 1/3 csomagolását is felkínáljuk Önöknek. Az így megvásárolt matricák ki vannak csomagolva a nagy dobozból és kisebb csomagokba vannak elosztva. A SUPREME matrica teljes csomagolása 84 matricát tartalmaz (42 matrica a felső fogsorra, 42 az alsó fogsorra), ez az 1/3 csomagolás pedig 28 matricát (14 matrica a felső fogsorra, 14 az alsó fogsorra), tehát 14 napra elegendő matricát.

 

A Crest Supreme fogfehérítő matrica az abszolút leghatékonyabb és legerősebb Crest fogfehérítő matrica. Ez a matrica nem található meg az amerikai boltok polcain, sem máshol a világon. A Supreme matricát csak az amerikai fogászati rendelőkben lehet megvásárolni. Otthoni fogfehérítésre szolgál és biztosítja a fogak professzionális, lézeres fehérítéssel megegyező szintű kifehérítését.

 

Crest SUPREME fehérítő matricák harmados csomagolása

 

A Supreme Professional fogfehérítő matricák dizájnja megváltozott. Régebben világoskék-fehér csomagolásuk volt. Ma az általunk is kínált, sötétkék-fehér változatban kerülnek forgalomba. Csak nálunk kap GARANCIÁT arra, hogy a legfrissebb csomagolásokat juttatjuk el Önnek, egyenesen a gyártósorról, a legjobb szavatossági idővel. A matricák az USA-ban készülnek.

 

- a Crest Supreme Whitestrips 80 %-kal jobb, mint a hagyományos fehérítő matricák és 43 %-kal hatékonyabb, mint a Crest 3D White Professional Effects matrica, amely a Crest 3D White széria legerősebb matricája.

- 14 %-kal hosszabb matrica a felső fogsorra és 18 %-kal hosszabb matrica az alsó fogsorra.

 

Használat (1/3 csomagolás):

- napi 30 perc, 14 napon keresztül

- az 1/3 csomagolás 28 matricát tartalmaz (14 matrica a felső fogsorra, 14 matrica az alsó fogsorra)

- garantáltan elégedett lesz a professzionálisan kifehérített fogaival

- nincs Advanced Seal technológiájuk, de a fogakhoz természetesen kellően tapadnak, nem esnek le a fogakról

Loading