A matricák összehasonlítása

Mire érdemes odafigyelni fogfehérítéskor

Fogfehérítés előtt általában felmérjük, milyen a számunkra legmegfelelőbb fehérítési mód. Ismernie kell fogsorát és helyesen meghatározni a megfelelő fehérítési módszert. Ha a fehérítő matricákat választotta, jól döntött, de természetesen tekintetbe kell venni néhány dolgot és ezek alapján választani. A Crest márkájának kínálatában több típus is szerepel. Mire ügyeljen, hogy a kívánt eredményt érje el? Valamennyi Crest termék remekül működik. A fehérítés intenzitásában, használatok számában és a használat módjában, valamint a hatóanyagok koncentrációjában különbözhetnek. Nem helyes viszont azonnal a legerősebb fajtát választani, ha ön például fogérzékenységtől szenved.

 

A fogfehérítés korlátai és fő témái

 

1. Konzultáljon fogorvosával a fogsora állapotát illetően

A fehérítő kúra megkezdése előtt mérje fel fogsorának állapotát. A fehérítés előtt győződjön meg arról, hogy nincsenek kezeletlen szuvas fogai, ínybetegsége vagy fogköve. A megfelelő szájhigiénia magától értetődő. Rendszeresen látogasson el szájhigiénikushoz.

 

A fehérítő kúra megkezdése előtt mérje fel fogsorának állapotát. A fehérítés előtt győződjön meg arról, hogy nincsenek kezeletlen szuvas fogai, ínybetegsége vagy fogköve.

2. Műfogsor

A fehérítő matricák, egyéb fogfehérítő módszerekhez hasonlóan csak az élő szövetet fehérítik. Ne felejtse hát, hogy a műfogsort nem fehérítik.

 

3. Használjon hiteles terméket

A Crest márka termékei az elismert Procter & Gamble társaság gyártja Amerikában, amely már 1955 óta van a piacon. A Crest márka már több mint 15 éve létezik több millió vásárló megelégedésére. Termékei az Amerikai Fogászok Szövetsége is elismeri a ajánlja. A világon elsőként hozta el a fluorid tartalmú fogkrémet. A helyes termék megválasztása ebben az esetben kulcsfontosságú, mivel ellenkező esetben komoly károkat okozhat saját egészségében. Csak hiteles webshopokon vásároljon, kerülje az olyan oldalakat, mint az e-bay vagy a kínai aliexpress. Több mint valószínű, hogy a nem hiteles értékesítő oldalakon csak olcsó utánzatokhoz jutna.

 

4. Ragaszkodjon a használati útmutatóhoz

A fogfehérítés egy kémiai eljárás. A Crest fehérítő matricákkal nem kell semmilyen kockázattól tartania ha betartja a használati útmutató. Ne lépje túl az ajánlott használati időt és ne használja a matricákat gyakrabban, mint a megengedett.

 

5. Érzékeny fogak

A fogérzékenység a fogfehérítés kísérő tüneteként jelentkezhet. Mérlegelnie kellene, mennyire érzékenyek az ön fogai és ehhez mérten választani fehérítő matricát. A Crest kínálatában olyan fehérítő fogkrémeket is megtalál, melyek megőrzik a fogak fehérségét e mellett pedig csökkentik az érzékenységet – pl. Crest 3D Whitening Therapy SENSITIVE WHITENING.

 

6. Terhesség alatt

A terhesség alatti fogfehérítés továbbra is felderítetlen terület. Máig ugyanis nem léteznek olyan bizonyítékok, melyek a fehérítés magzatra gyakorolt negatív hatásáról tanúskodnának, mivel a fogfehérítés során felszabaduló kémiai anyagok nem jutnak a szervezetbe, csak fogak felszínén hatnak. Ezért javasolt a fehérítés megkezdése előtt konzultálni a körzeti orvossal és a fogorvossal.Crest 3D White Professional Effects

40 db
30-45 perc naponta, 20 napig

39 900.00 Ft31 850.00 Ft

Crest 3D WHITE CHARCOAL kedvezményes dupla csomag
-52%
Crest szoda fogkrém
-18%

Még nem született hozzászólás.